Уикенд с www.DetskiLageri.com

Как да прекарваме уикендите без да сме заклещени пред телевизора !

В началото на месец ноември се оказа, че времето е благосклонно към туристическите екскурзии особено при децата. Сякаш като на шега екипа на www.DetskiLageri.com познат още като ADVENTURE TEAM кръстоса цяла България на длъш и шир. Можем да се похвалим с нови дестинации, които се оказаха изключитено интересни, както за децата, така и за придружаващите ги възрастни.

Новост е при нас е географското разширение и новите ни партньори от град Смолян. Компанията бележи първото участие в детските лагери на деца от Смолянски училища и тъй като първите стъпки са винаги изключително интересни за двете страни ще отбележим, че е удоволствие да работим с хора, които дават мило и драго да децата си. Ръководители, които са изцяло отдадени на децата и професиятат си.

Първите стъпки са запознанство и въвеждане в правилата и концепцията наречена DetskiLageri.com, а именно да бъде дори и за ден по-добри, да не се обиждаме и да не се нагрубяване, да не се присмиваме на по-слабите от нас, а именно да им помагаме да повярват в своите възможности и да ги накараме да се почувстват част от отбора, макар и за ден. Децата от Смолян днес разбраха, че дори да не успеят да победят в дадена игра не означава, че са слаби. Нещо повече – както повече от колегите ни мотивират децата да учстват и побеждават в игрите казват : ” – Какво правим ако загубим в някоя игра ?  – Опитваме отново, до като успеем и никога не се предаваме !”

ЗА НАС

ADVENTURE TEAM е екип от амбициозни млади хора мъже и жени, с професионални умения, на които може да се доверите за всичко.

        

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

пл. “Акд. Н.Хайтов” 6

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :