За хотела

Хотелски комплекс ЗАРА - Банско

В подножието на връх Тодорка ще Ви посрещне съвсем новият четири звезден Хотелски комплекс Зара. Хотелски комплекс Зара се намира на 900 м от първата станция на кабинковия лифт и на 800 м от центъра на гр. Банско. Хотелски комплекс Зара се намира на 900 м от началната станция на кабинковия лифт и на 800 м от центъра на гр. Банско. До станцията на лифта е осигурен безплатен транспорт от хотела. В басейна с размери 12 м / 8 м има джакузи и детска секция. В детския кът през зимния сезон предлагаме за най-малките услугите на професионални аниматори. В лоби бара, ресторанта и лятната градина на хотела, оформени в дизайнерски стил ще се чувствате комфортно.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Хотелски комплекс ЗАРА предлага на гостите си: Модерен и функционален Релакс център, Вътрешен басейн с детска секция, Външен басейн с детска секция, Лоби бар, Пул бар, Ресторант с лятна градина, Мултифункционална, напълно оборудвана зала с дневна светлина, Сателитна телевизия, Безплатен безжичен интернет в общите части на хотела и стаите, Централно отопление, Детска площадка, Детска анимация, Просторни зелени площи около хотела, стаи с улеснен достъп за хора с увреждания на първия етаж.

Три пъти дневно в ресторанта на комплекса. Менюто е разнообразно и е съобразено с изискванията за детското хранене на Агенцията по храните.

Всеки лагерен център разполага с медицинско лице. Освен това всеки лагер разполага с автомобил, който е на разположение на ръководителите на лагера при евентуални нужди от транспорт до медицински център.

Всеки участник в лагера е стимулиран да участва в игрите и състезанията. Тук можете да се борите за индивидуално представяне, както и за победа на отбора, като основната ни цел е да градим отборен дух и екипна работа.

Предлагаме Ви анимационна програма с над 100 игри и състезания. За да научите още кликнете тук

МАЛЪК ПОДАРЪК

По време на приключенията ще снимаме децата, за да можем накрая, преди да си заминат от лагера да Ви изпратим линк със снимки запечатали собствените им преживявания

ОТБОРНА ИГРА

Участието Ви в игрите не е задължително, но всеки който участва носи точки на отбора, а отборът, който събере най-много точки, получава купата на лагера!

ПРИКЛЮЧЕНИЕТО

На въжената градина или в басейна на хотела, приключенията са безкрайни и децата се чувстват прекрасно

АНИМАЦИОННА ПРОГРАМА

Анимационната програма е разделена в няколко различни направления игри и
задачи

КЪДЕ СЕ НАМИРА Хотел ТРОЯН Плаза - Троян

Хотел ТРОЯН Плаза - Троян

Хотелски комплекс ЗАРА се намира в подножието на връх Тодорка, гр. Банско

ПЛАНИНСКИ ЛАГЕР

Хотелът се намира на 925 м. надморска височина.

НАСТАНЯВАНЕ

Настаняване в двойни и тройни стаи.

ИНФОРМАЦИЯ за РЪКОВОДИТЕЛИ НА ГРУПИ

Кликнете на иконата, за да получите нужната Ви информация

ГАЛЕРИЯ

Хотелски комплекс ЗАРА - Банско
Хотелски комплекс ЗАРА - Банско
Хотелски комплекс ЗАРА - Банско
Хотелски комплекс ЗАРА - Банско
Хотелски комплекс ЗАРА - Банско
Хотелски комплекс ЗАРА - Банско
Хотелски комплекс ЗАРА - Банско
Хотелски комплекс ЗАРА - Банско

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :