Често задавани въпроси

Всички въпроси относно детските лагери, зелени училища, спортни и езикови лагери

Въпрос: Какъв е опитът на екипа за работа с деца?

Отговор:  В последните 10 години работа DetskiLageri.com в лицето на ADVENTURE TEAM се специализира изцяло в работа с деца, детски лагери, зелени училища, езикови лагери и IT лагери. Партньори от водещи училища в страната и подкрепата на преподаватели от Софийския университет добавиха стойност в качеството на услугите.

Въпрос: Детето ми нуждае ли се от допълнителни джобни?

Отговор: Нуждите на децата относно храненето са покрити, анимационната програма /с изключение на пейнтбол и аквапарк /
не изисква допълнително заплащане извън пакета, но в хотела има място от което децата могат да си закупят картички , сувенири, разхладителни или топли напитки и др. Вие преценете каква сума ще е достатъчна.

Въпрос: Какво е настаняването на децата в хотела?

Отговор: Момчета и момичета спят в отделни стаи. Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел, топла вода и съвременно обзавеждане.

Въпрос: Може ли родителите да телефонират на децата си?

Отговор: Да, при особени обстоятелства, разбира се! Но нашият опит показва, че честите чувания между деца и родители засилват чувството на липса на родителя и ги кара да тъгуват, особено ако са малки и са за първи път самостоятелно извън дома. Нашия съвет е да се чувате веднъж дневно и да звучите окуражаващо и положително, за да няма носталгия .

Въпрос: Каква грижа за децата е на разположение през нощта?

Отговор: Ръководителите на групата са винаги близо до децата. Нашият екип е 24 часа 7 дни в седмицата на разположение. Видео камери наблюдават общите площи в хотела, за да се предотвратят детски щуротии /мазане с паста,  тропане по вратите през нощта и др. /

Въпрос: Какво включват ценовите пакети?

Отговор: Пакетът, който плащате обявен в сайта покрива: три пъти храна на ден, настаняване, застраховка по време на престоя, всички обучителни програми, състезания и арт дейности, включени в съответния пакет

Въпрос: Кога си лягат децата /време за сън/?

Отговор: Официално заниманията ни по групи завършват около 22.00 ч. с някои изключения / скаутска вечер, лагерен огън и нощните походи / В зависимост от възрастовата група и от това какви са изискванията на учителите – преките ръководители на децата, времето за лягане е около 22 – 22.30 ч.

Въпрос: Децата имат ли застраховка?

Отговор: Да! Застраховката, която има всяко дете, участващо в мероприятията е „Групова злополука на учащи, деца и персонал от учебни и детски заведения“

Въпрос: Моето дете за първи път се отделя. Ще се справи ли?

Отговор: Всички членове на ADVENTURE TEAM са обучени да поемат отговорности, свързани с доброто прекарване на децата по време на мерoприятието. От опит знаем, че за да се чувстват добре далеч от дома си , децата трябва да бъдат занимавани с различни задачи. Създаването на приятелска атмосфера не ни е чуждо, а що се отнася до възрастовата разлика, разбира се, адаптираме игрите си както за големи, така и за малки.

Въпрос: Относно децата със специални нужди?

Отговор: Нашият екип с удоволствие насърчава участието на младите хора в спортните ни дейности. Разбира се, ще подкрепим децата със специални потребности, нужно е само ръководителите на групата да ни запознаят с тях още по време на резервацията, за да реагираме адекватно. Ако преценим, че този ивент няма да е подходящ за детето ви, ще ви уведомим своевременно.

Въпрос: Каква е храната в хотела?

Отговор: Менюто варира в зависимост от сезона и винаги се стараем да е разнообразно. Ако има вегетарианци в групата, уведомете ни още по време на резервацията. Храненето е съобразено с държавните нормативи за здравословното хранене на децата и се контролира от агенцията по храните /БАБХ/.

Въпрос: Групата от нашето училище ще бъде ли смесена с деца от друга група?

Отговор: Групите от различни училища могат да бъдат смесени в случаите, когато не е изпълнен капацитетът на хотела. Смесването се изразява в това децата да имат контакт само по време на социалните срещи след вечеря до времето за сън. Имайте предвид, че децата са под постоянно наблюдение от ръководители и аниматори.

Въпрос: Има ли охрана в местата за настаняване?

Отговор: 24-часово видео наблюдение и охрана.

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :