Забавление, спорт и танци в Бургас с ADVENTURE TEAM

Зам.-кметът на Бургас: ”За първи път виждам такъв патронен празник!”

Над 500 ученици от 1-ви до 7-ми клас се впуснаха в забавление, спорт и танци в Бургас с ADVENTURE TEAM по повод патронния празник на бургаското ОУ „Пейо К. Яворов”. Неусетно, в смях и спортни занимания, изминаха повече от два часа, без ползване на интернет и електронни технологии. Малки и големи възпитаници на бургаското школо се обединиха в няколко отбора и показаха на себе си и на присъстващите в залата учители, родители и приятели, че могат да се забавляват заедно и да бъдат екип, дори когато не са в класните стаи.

Забавление, спорт и танци в Бургас с ADVENTURE TEAM (3)

Забавление, спорт и танци в Бургас с ADVENTURE TEAM (4)

Двучасовото тържество остана в сърцата на всички за дълго.

”Аз за първи път виждам такъв патронен празник, който е свързан с много емоция, настроение и игра за децата”, каза тя в интервю за вечерните новини на бургаската телевизия „Канал 0”. Директорът на учебното заведение – Мара Георгиева – също сподели впечатления. Тя посочи, че учениците от ОУ „Пейо К. Яворов” се включват във всяко едно мероприятие, като това, с ADVENTURE TEAM. „Децата показват умения и защитават своите позиции пред останалите”, допълни училищният ръководител.

Забавление, спорт и танци в Бургас с ADVENTURE TEAM (5) Забавление, спорт и танци в Бургас с ADVENTURE TEAM (6) Забавление, спорт и танци в Бургас с ADVENTURE TEAM (8)

Екипът на DetskiLageri.com провокира малчуганите да спортуват активно.

Децата се изправиха пред предизвикателството да извадят наяве и да ползват качествата си на спортисти, ползвайки уменията си по бързина, ловкост и прецизност. Чрез игрите, които им предложиха инструкторите, учениците ловяха скрити предмети, летяха с вълшебни килимчета, танцуваха вече познатите адвенчърски танци, провериха нивото на хармония и уравновесеност на вътрешното си Аз. Както често се случва и по време на зеленото училище с ADVENTURE TEAM, на никого не му се искаше да приключва и този ден. В края на забавленията и игрите в Бургас победители станаха всички участници.

Забавление, спорт и танци в Бургас с ADVENTURE TEAM (7) Забавление, спорт и танци в Бургас с ADVENTURE TEAM (10) Забавление, спорт и танци в Бургас с ADVENTURE TEAM (11)

Целта на кулминационния момент от патронния празник бе изпълнена.

А именно – да се подскаже на подрастващото поколение, че повече динамика и спорт подобряват не само физическото, но и психическото здравословното състояние на човешкия организъм.

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :