Едно красиво и запомнящо се снежно приключение с DetskiLageri.com

Едно красиво и запомнящо се снежно приключение с DetskiLageri.com (4)
Едно красиво и запомнящо се снежно приключение с DetskiLageri.com (2)
Едно красиво и запомнящо се снежно приключение с DetskiLageri.com (3)

Пролетта вече подсказва, че е наблизо.

 

Въпреки това, решихме днес да Ви разкажем за едно красиво и запомнящо се снежно приключение с DetskiLageri.com. За да върнем Вашите и нашите спомени във ваканционните дни. Защото по този начин силата на пролетното свежо настроение ще бъде още по-осезаема и ще предизвика безброй усмивки. Борба в снега, весело пързаляне и среща със саморъчно създадени снежни човеци са саморъчно създадени снежни човеци са само част от забавленията край хотел „КООП Рожен”. Малки и големи ученици от СУ „Д-р Петър Берон”-Свиленград и ОУ „Пенчо Славейков” – Димитровград се впуснаха в щури игри сред пухкавия натрупал над метър сняг в Родопите.

 

Усмивки и емоции предизвика първото снежно приключение за 2019 г.

 

Десетки деца и младежите се забавляваха заедно с екипа на DetskiLageri.com. Всеки снежен човек намери нов приятел и получи своето индивидуално име. Ехото от ученическата глъчка от спусканията на импровизираната снежна пързалка огласяше дълго време цялата планина. Няколко дни свиленградските ученици, а след тях и децата от Димитровград, се забавляваха в личен контакт един с друг сред чистия планински въздух и красотата на природата, забравяйки за дълго време социалните мрежи и телефоните си. Разпуснаха психическото натоварване от ежедневието и заздравиха имунната си система чрез повече движение. А приятно топлата минерална вода в закрития басейн закали телата, след снежното приключение.

 

Вечерите бяха изпълнени с много танци и весело настроение.

 

А спомените ще останат задълго в съзнанието, както на учениците от СУ „Д-р Петър Берон”, така и у приятелите им от ADVENTURE TEAM.

ЗА НАС

ADVENTURE TEAM е екип от амбициозни млади хора мъже и жени, с професионални умения, на които може да се доверите за всичко.

        

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

пл. “Акд. Н.Хайтов” 6

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :