Талантливи танцьори посрещнаха пролетта с ADVENTURE TEAM

Близо два часа преминаха в танци и състезателни игри.

 

Повече от 80 талантливи танцьори посрещнаха пролетта с ADVENTURE TEAM. Деца от 1-ви до 5-ти клас, възпитаници на Денс формация „Косара” в Асеновград, показаха своя талант и умения пред своите приятели и специалните гости от DetskiLageri.com. Следобедът на младите дами и господа бе преизпълнен със смях, невероятни приключенски емоции и щури игри.

 

Част от танцьорите „полетяха” на вълшебното килимче на ADVENTURE TEAM.

 

Тази игра стимулира, както изграждане на целеустременост у детския характер, така и допринася за засилване чувството на екипност. Това се случва благодарение на стремежа на участниците да бъдат първи, в името на отборната победа. Други деца изпробваха бързината и късмета си с „Камък, ножица, хартия”.

 

Малките „косарки” тренираха толерантността и бързите си реакции.

 

А целта бе да спечелят точки за своя отбор. Трети, пък, се впуснаха в предизвикателството „Скок подскок”. Наред с танците, тази игра подобри тонуса на малчуганите и им показа, че движението на тялото е основният източник на здраве и сила. А колкото до шампионите в игрите – победители бяха всички участници.

 

В края на пролетния инструкторите от DetskiLageri.com показаха на бал младите таланти от Денс формация „Косара”, че най-важно е да си помагаме и да бъдем единни, защото само така пролетта в живота на всяка отделна личност ще донесе успехи и ще натрупа незабравими спомени.

Талантливи танцьори посрещнаха пролетта с ADVENTURE TEAM
Талантливи танцьори посрещнаха пролетта с ADVENTURE TEAM

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :