Бяло училище

Защо на Бяло училище ?

Изживяванията по време на Бяло училище с detskilageri.com може да бъде сраванено с непреодолимото желнието на децата да се борят върху току-що натрупал пухкав зимен сняг. Замерянето с топки и творческите умения, приложени при направата на снежен човек, със сигурност не могат да се пренесат в класната стая. Но заниманията от нея определено могат да бъдат изведени навън. В бялото училище се редуват анимация, изпълнена със снежнобели емоции сред природата и свободно време за щури игри на побелелите поляни пред луксозноя хотел, в който са настанени децата. Внушаващата гледка и дълбините на горската зима вдъхновяват учениците да развържат съзнанието си, в което са скрили своите таланти. Сред атрактивните дейности в бялото училище за по-смелите приключенци е възможността по тяхно желание да се научат да карат ски. В края на всеки ден, когато падне зимният мрак, децата продължават образователната дейност по програма в специална зала, задължително оборудвана с дъска за писане.

Защо да изберете нас ?

Професионалните умения и съвършенството на екипа на нашата компания, която се нарежда сред водещите в България, позволяват в нестандартни условия едновременно да забавляват и учат децата. Защо да изберете нас – защото програмата и учебният материал, съчетани с практическа дейности сред заснежената природа, ще бъдат усвоени от малките ни приятели много по-лесно и забавно от обичайното. Това е посоката, към която се стремим, в изпълнение на единствената си задача – забавление и изграждане на психологическата, емоционалната и физическа принадлежност у децата.

Ние имаме опит !

Опитът ни позволява да реагираме не инстинктивно, а професионално във всяка кризистна ситуация. Подхождаме адекватно и сдържано, подсигурявайки 100% безопасното протичане на бялото училище. Насърчаваме и поощряваме реализирането всяка добра инициатива, възникнала в съзнанието на детето. Професионално обучените инструктори се грижат за натрупването на незабравими спомени у учениците, а медицинският екип – за тяхното здраве по време на снежните занимания.

Вила Горски кът

Read More

Хотел Родопски дом – Чепеларе

Read More

Хотел Финландия – Пампорово

Read More

Хотел Камелия – Пампорово

Read More

Хотелски комплекс КООП Рожен

Read More

Хотел ОРФЕЙ – Пампорово

Read More

Хотел АСТЕРА – Банско

Read More

Хотел Св.ЕКАТЕРИНА – Рибарица

Read More

Хотел ДИВА – Чифлик

Read More

Хотел ТРОЯН Плаза – Троян

Read More

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :