Детски приключенски лагер на планина

Защо на планина ?

Заради чистия планински въздух, заради невероятните гледки, за да бъдем по-близко до природата. Планината е вълшебно място, където всеки се чувства прекрасно. Свежият въздух и високопланинските предизвикателства очакват своите покорители. Там децата почти на сто процента сами забравят и се отделят от всички технологии. Вниманието им е насочено изцяло към основното им „задължение”, а именно да се забавляват.

Защо да изберете нас ?

Като една от водещите компании в провеждането на детски лагери, ние не само забавляваме децата, а сме фокусирани върху техните умения. Нашата  програма насърчава учениците да развиват своите възможности. Начина ни на работа и дейностите, с които се занимаваме, целят да им предадат нови умения, да им вдъхнат решителност и да изградят устойчивост.

Ние имаме опит !

Нашият екип е изграден от амбициозни млади хора, на които може да се има пълно доверие. Ние подкрепяме и насърчаваме  лагерниците да подобряват лични постижения, да стигат отвъд най-смелите си мечти. Всички членове на екипа са преминали специално обучение и са напълно подготвени за всякакви ситуации.Всички инструктори са изключително способни и напълно отдадени на работата. А стане ли въпрос за безопасността на децата сме абсолютно безкомпромисни, всичко е контролирано и излишни рискове не се поемат.

Вила Горски кът

Read More

Хотел Родопски дом – Чепеларе

Read More

Хотел Финландия – Пампорово

Read More

Хотел Камелия – Пампорово

Read More

Хотелски комплекс КООП Рожен

Read More

Хотел ОРФЕЙ – Пампорово

Read More

Хотел АСТЕРА – Банско

Read More

Хотел Св.ЕКАТЕРИНА – Рибарица

Read More

Хотел ДИВА – Чифлик

Read More

Хотел ТРОЯН Плаза – Троян

Read More

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :