Ски училище

Защо Ски училище ?

Спортистите се отличават още от деца така, както денят се познава от сутринта. Ски училището с www.detskilageri.com прави лидерите още по-блестящи, а начинаещите се превръщат в експерти. Този спорт въвлича до върха на адреналина, а съчетанието му с други занимания, става още по-могъща комбинация. Основното в програмата на Ски училището е, както подсказва и името – децата да се учат да карат ски, разбира се, с помощта на ADVENTURE TEAM. В продължение на няколко дни се редуват часове анимация, скиорство и свободно време. Ски училището с нас е чудесна алтернатива, независимо дали са напълно начинаещи или вече имат опит по снежния склон.

Защо да изберете Нас ?

Ние насърчаваме младите таланти да изразят своята лична индивидуалност. Провокираме ги да разкрият уменията си, за да не останат те в сивотата на ежедневието и да се загубят. Неведнъж, по време на детските лагери с нас, децата са показвали как с желание се преодолява страхът. Достигали са на пръв поглед недостижими върхове. Умението да караш ски представлява предизвикателство за повечето от учениците. Стъпвайки на пистата с нашия екип, обаче, мирогледът на децата за зимния спорт се променя. Чрез своя ентусиазъм и професионална изкусност нашите инструктори успяват да накарат малките скиори да се влюбят в пистата и екстремното спускане. Не се отказват от работата с децата, докато не са напълно уверени, че всяко едно от тях може да се справи само.

Ние имаме опит !

Разбира се! Трудно можеш да научиш някого в конкретна дейност, ако ти самият не я разбираш. Ние имаме опит. Твърдим, че сме сред най-добрите в организирането на детски лагери. Казват го и нашите нови и стари партньори, които вече ни се довериха. Държим на качественото обучение и поддържане дисциплинираността на децата по време на Ски училището. И успяваме. Защото притежаваме опит, който черпим от самите нас и надграждаме ежедневно. Важно е да отбележим, че безопасността на учениците за нас е най-първият сред първите ни приоритети.

ОБЕКТИ ПОДХОДЯЩИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА СКИ УЧИЛИЩЕ

Хотел Финландия – Пампорово

Read More

Хотел Камелия – Пампорово

Read More

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :