За хотела

За Хотел Св.ЕКАТЕРИНА - Рибарица

„Св. Екатерина“ е хотел в Рибарица, където приятелската атмосфера, спокойната обстановка и вежливото обслужване ще направят ваканцията по-специална от всякога.

Лоби бара  на хотела намира в просторното фоайе на хотела. Ще се впечатлите от удобната атмосфера, в която можете да се насладите на богат избор и безалкохолни напитки, и сладкиши. Вечер можете да се потопите в уюта на тиха музика и прекрасна гледка към езерото в парка.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Хотел Св.ЕКАТЕРИНА – Рибарица

Просторен лоби бар, класически ресторант с великолепно меню, външен басейн, модерна СПА зона ще се погрижат за невероятното Ви изживяване. Отличното качество на храната е приоритет за хотела, затова в кулинарните си творения се влагат продукти от домашно стопанство. Близостта до природата ще Ви накара да се почувствате страхотно. Гледката на планината, разходка в живописния парк с езерото с водни лилии, чистият въздух ще превърнат престоя Ви в незабравимо преживяване.

Предлага изхранване на сет меню или на блок маса с подбрани продукти, повече от които произведени в собственото стопанство, приготвени по здравословен начин по традиционни български рецепти.

Богат избор на отбрани вина, като винената колекция е представена от типичните български сортове. В ресторанта има възможности за организиране на фирмени банкети и коктейли.

Ресторантът разполага с до 130 места.

За по-големи събития използваме фоайето с маси и столове от кетъринг с до 200 места.

Лятната градина има изградено барбекю. Когато задуха вятър или завали, можете да се насладите на тиха, жива музика и запалена камина.

Всеки лагерен център разполага с медицинско лице. Освен това всеки лагер разполага с автомобил, който е на разположение на ръководителите на лагера при евентуални нужди от транспорт до медицински център.

Всеки участник в лагера е стимулиран да участва в игрите и състезанията. Тук можете да се борите за индивидуално представяне, както и за победа на отбора, като основната ни цел е да градим отборен дух и екипна работа.

Предлагаме Ви анимационна програма с над 100 игри и състезания. За да научите още кликнете тук

МАЛЪК ПОДАРЪК

По време на приключенията ще снимаме децата, за да можем накрая, преди да си заминат от лагера да Ви изпратим линк със снимки запечатали собствените им преживявания

ОТБОРНА ИГРА

Участието Ви в игрите не е задължително, но всеки който участва носи точки на отбора, а отборът, който събере най-много точки, получава купата на лагера!

ПРИКЛЮЧЕНИЕТО

На въжената градина или в басейна на хотела, приключенията са безкрайни и децата се чувстват прекрасно

АНИМАЦИОННА ПРОГРАМА

Анимационната програма е разделена в няколко различни направления игри и
задачи

КЪДЕ СЕ НАМИРА Хотел Св.ЕКАТЕРИНА - Рибарица

Хотел Св.ЕКАТЕРИНА - Рибарица

Хотелът се намира в центъра на с.Рибарица

ПЛАНИНСКИ ЛАГЕР

Хотелът се намира на 577 м. надморска височина.

НАСТАНЯВАНЕ

Настаняване в двойни и тройни стаи.

ИНФОРМАЦИЯ за РЪКОВОДИТЕЛИ НА ГРУПИ

Кликнете на иконата, за да получите нужната Ви информация

ГАЛЕРИЯ

Хотел "Св. Екатерина" - Рибарица
Хотел "Св. Екатерина" - Рибарица
Хотел "Св. Екатерина" - Рибарица
Хотел "Св. Екатерина" - Рибарица
Хотел "Св. Екатерина" - Рибарица
Хотел "Св. Екатерина" - Рибарица
Хотел "Св. Екатерина" - Рибарица
Хотел "Св. Екатерина" - Рибарица

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :