Team building ?

Защо Team building ?

Team building или така нареченото „Сплотяване на колектива“ е събитие, което разчупва ледовете и заличава притесненията между колеги. Там, на място, различно от ежедневния офис, без да сте забързани в ангажименти, преоткривате реално света в извънработна обстановка. Напрежението и натоварването от бизнес срещите се изпарява във въздуха. Придобивате различен поглед за себе си. Неволно получавате равносметка за собственото си поведение и за взаимоотношенията си с околните. Опознавате качествата на колегите си. И не на последно място – докато се забавлявате, подобрявате комуникацията и уменията си за работа в екип. Повишавате ефективността при сътрудничеството помежду си.

Защо да изберете нас ?

Отговаряме веднага – защото веселбата с ADVENTURE TEAM започва още от началото на пътуването. Компанията ни се нарежда в класацията на най-добрите организатори на забавления. Сред основните цели, които си поставяме при провеждането на Team building, е да събудим ентусиазмът и жаждата за релакс у Вас – нашите гости и приятели. Защото статистиките сочат, че спокойната и ненатоврваща среда осигурява високите резултати на фирмата. А ние смеем да твърдим, че знаем как да постигнем равновесието на златната среда.

Ние имаме опит !

Опитът и практиката казват своята дума, когато заговорим за Team building. Професионалните инструктори от вече наложилия името си ADVENTURE TEAM ще ангажират 150% от времето Ви. Ние следваме принципите на практиката. А тя е показала, че най-приятното изживяване с колеги е дълго помненото. По време на Team building ние ще Ви предложим дейности, които се фокусират върху изграждането на личностното доверие и продуктивността. Чрез игрите ни се постига успешна връзка между позициите на лидерите и начинаещите във фирмата, между ръководители и служители. Завръщайки се от забавлението с нас ще усетите сладка умора и жажда за повторение на преживяванията. Защото, нека не забравяме, че възрастните също могат да се забавляват!

Вила Горски кът

Read More

Хотел Родопски дом – Чепеларе

Read More

Хотел Финландия – Пампорово

Read More

Хотел Камелия – Пампорово

Read More

Хотелски комплекс КООП Рожен

Read More

Хотел ОРФЕЙ – Пампорово

Read More

Хотел АСТЕРА – Банско

Read More

Хотел Св.ЕКАТЕРИНА – Рибарица

Read More

Хотел ДИВА – Чифлик

Read More

Хотел ТРОЯН Плаза – Троян

Read More

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :