Еко пътека ``Невястата``

Къде се намира и какво предлага мястото ?

Еко пътека “Невястата” се намира точно между КК Пампорово и гр. Смолян, в непосредствена близост до храм Св. Панталеймон.

 

Там можете да се насладите на прекрасна разходка из природата, а също така имате уникалната възможност да достигнете връхната си точка на адреналин. Еко пътеката е дълга около 900 м. А за любителите на силните усещания, има няколко възможности – 10 метрова изкуствена стена за катерене, въжена градина, скално катерене, 100 метров алпийски тролей и via ferrata.

Еко пътека "Невястата" с Екипа на www.DetskiLageri.com
Еко пътека "Невястата" с Екипа на www.DetskiLageri.com

10 метрова изкуствена стена за катерене

Екстремното предизвикателство дава идеална възможност за развитие на координация, издръжливост и решителност. Същевременно с това,  извисяващата отвесна стена позволява усвояване на основни умения и техники за катерене. Тя предлага няколко разноцветни маршрута, всеки от които е с различна трудност. И тъкмо когато основните техники са овладени, нашите инструктори ще могат да  затруднят катерачите допълнително.

Въжена градина

Когато чуете думата градина, винаги си представяте пространство изпълнено с цветя. Тази обаче не е обикновена градина. Тя е въжена. Преминавайки през нея приключенците попадат на куп екстремни елементи, изградени на няколко нива. Въжената градина е подходяща  и за деца, и за възрастни. Преживяването е уникално. Заслужава си да опитате. Много добър избор за начинаещи.

Еко пътека "Невястата" с Екипа на www.DetskiLageri.com
Еко пътека "Невястата" с Екипа на www.DetskiLageri.com

Скално катерене

Преодолейте страховете си! Достигнете върха на планината! Почувствайте по близо до боговете! Тези емоции преливат у всеки, опитал скалното катерене. Тази атракция включва преминаването на различни скални образувания.  Екипът е напълно снабден с нужната екипировка, която осигурява безопасността на катерещия. Незабравимо преживяване, което не може да се направи навсякъде, и  не е за изпускане.

100 метров алпийски тролей

Екстремният алпийски тролей ви предизвиква да усетите порива на вятъра. Макар и за малко ще се почувствате свободен като птица. Пред вас ще се открие, спираща дъха гледка. Ще видите от далече целия град Смолян и ще се насладите на безкрайността в природата. 100-метровото трасе ще ви  гарантира 100% адреналин.

Еко пътека "Невястата" с Екипа на www.DetskiLageri.com
Еко пътека "Невястата" с Екипа на www.DetskiLageri.com

Via ferrata

Via ferrata или още познато като “Пътят на желязото” е система от метални въжета, въжени мостове, стълби и парапети. Тя позволява да се докоснете до изключително трудно достъпни кътчета и феномени в природата, които доскоро само професионалните катерачи достигаха. “Пътят на желязото” е  подходящ за преминаване от любители на планината, желаещи да опитат удоволствието от скалното катерене, без да имат специална подготовка.

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :