ЛАГЕР НА МОРЕ

Морски приключения, хайде с нас !

View stream on flickr

Защо на море ?

Вода, пясък, слънце и забавления звучи като перфектната комбинация за прекарване на лятото. Детските лагери на море са един от тези страхотни избори – мечтата на малки и големи. В тях се съчетават здравословното, почивката и забавлението. Наред с йодните пари край морския бряг, които неминуемо ще подкрепят детската имунна система, лагеруващите получават и възможността да прекарат лятната ваканция едновременно в обучение, създаване на нови приятелства и преоткриване на собствените си таланти. Малките приключенци са много ентусиазирани за нови преживявания, изпълнени с танци, емоции и игри. Всички лагерници стават по-контактни и се чувстват наистина в свои води. Кулминацията на лагера настъпва в нощта на грандиозния финал. Създава се  лагерен огън на брега на морето. Едно такова изживяване променя гледната точка  на децата за думата “лято”.

Защо да избере нас ?

Ето защо! Ние се нареждаме на едно от челните места в класацията на организациите, предлагащи детски лагери. А това е така, тъй като учениците не само се забавляват с нас. Напротив – насърчаваме ги да развиват своите възможности и потенциал. Основната цел на нашите детски лагери на море е да събудят жаждата за придобиване на нови лидерски умения у малчуганите. Учат се да структурират приоритетите си. Създаваме им условия за изграждане на устойчив характер и обосновано самочувствие. Изправяйки се пред непознати предизвикателства и постигайки заложената цел, лагерниците разкриват тайната на отборния успех

Ние имаме опит!

Приоритет в нашата работа, наред със забавленията, е и безопасността на децата. Вече утвърденият екип от професионалисти в нашата компания е готов да се справи с всяко предизвикателство – доказателството за натрупания опит, натрупан при работа с ученици извън традиционните учебни зали. Отбелязваме, че ако морето не позволява игрите и заниманията да се проведат на плажа, те продължават край басейна на хотела, в който са настанени лагеруващите. Най-силният аргумент за професионализмът ни е фактът, че в края на всяко приключение децата си тръгват с насълзени очи, нетърпеливи са да се върнат и отново да се срещнат с ADVENTURE TEAM. Подчертаваме, че detskilageri.com разполага със собствени спасители, преминали специален курс на обучение от Български червен кръст за спасяване в открити водни площи.

Комплекс Морски Дюни – Шкорпиловци

Read More

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :