Зелено училище

Защо на Зелено училище ?

Със сигурност си спомняте за зелените училища, на които сте ходили като деца! Забавленията, изживяванията и старите приятели неминуемо Ви връщат назад във времето и си припомняте детството с усмивка. Не сте ли се замисляли, че ще е супер, ако и децата Ви имат възможността да преживеят същите емоции и вълнения? Що е то зелено училище в съвременния живот? Това е метод за обучение сред природата. Там, където децата се запознават с нов, необятен и неизследван дори свят. По нетрадиционен и непринуден начин зеленото училище допълва учебните занятия. Учениците имат възможност да практикуват своите теоретични знания и да срещнат десетки нови растителни и животински видове. Освен това, децата обогатяват своята култура, посещавайки различни забележителности. Занятията на зеленото училище с нас са далеч от скуката и ежедневието. В нови, необичайни класни стаи се превръщат широките зелени поляни, необятните дълбоки гори и дори красивите слънчеви плажове. Малчуганите практикуват нетипични за училище дейности – скално катерене, стрелба с лък, ориентиране и оцеляване, участват в дълги походи и други.

Защо да изберете нас ?

Зеленото училище с detskilageri.com насърчава учениците към социализация, поощрява ги за успехите им и неусетно те създават нови приятелства. Ние им предоставяме поле за изява, да развиват своите качества и таланти – учат, докато се забавляват. Разкриваме им тайните на здравословния начин на живот и правилното хранене. В нашето зелено училище учениците създават реални, а не онлайн приятелства и едновременно с това, практикува образователна дейност.

Ние имаме опит!

ADVENTURE TEAM превръщат всяко преживяване в ценен спомен. Децата събират знания и умения, бивайки съпътствани от смях и веселие през цялото време. Редуват се физически с развиващи ума занимания и арт дейности. Опитът на екипа ни през годините днес жъне своя резултат. Чрез предизвикателствата, пред които ги изправяме, учениците се закаляват със спорт и развиват творческото си мислене и интелект. Нашите инструктори са перфекционисти в работата си. Затова винаги успяваме да достигнем поставените цели, а именно – да запалим любовта на децата към заобикалящия ги свят. А тя самата – природата – ги провокира да се отделят от телефоните и компютрите, с които са неразделни през по-голямата част от своето време.

Вила Горски кът

Read More

Хотел Родопски дом – Чепеларе

Read More

Хотел Финландия – Пампорово

Read More

Хотел Камелия – Пампорово

Read More

Хотелски комплекс КООП Рожен

Read More

Хотел ОРФЕЙ – Пампорово

Read More

Хотел АСТЕРА – Банско

Read More

Хотел Св.ЕКАТЕРИНА – Рибарица

Read More

Хотел ДИВА – Чифлик

Read More

Хотел ТРОЯН Плаза – Троян

Read More

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :