Училищни и спортни празници

Що е то училищен и спортен празник с ADVENTURE TEAM ?

Училищните и спортните празници носят безкрайно настроение за ученици и преподаватели. Чрез провеждането им се подобряват взаимоотношенията между учителите и техните възпитаници. Създават се и се поддържат добри практики, с които подрастващите биват насърчавани към движение и спорт. А училищните и спортните празници точно с ADVENTURE TEAM се превръщат в незабравимо приключение за всяко дете.

Защо да изберете нас ?

Екипът ни притежава силата да организира уникални училищни празници. „Специалитетът“ в работата ни са масовите мероприятия. Ако изберете ADVENTURE TEAM за Ваш съюзник в организацията, ще се уверите в умението ни да забавляваме децата в училищния двор, спортния салон или на някое друго подходящо, а може би, дори и нестандартно място. Гарантираме, че часове наред вниманието на малки и големи ще бъде ангажирано с нови и непознати за тях игри. Физическата дейности и спортът ще бъдат съчетани с менталната функция на мозъка. А каква по-качествена комбинация за развитието на личността, докато междувременно тече училищният празник!

Ние имаме опит !

Предимството ни в това, което правим за децата, е нашият опит. Удоволствието да предизвикаме детски смях и искрени емоции не може да бъде описано с думи. Доказателство за добре свършената работа и натрупаният опит са реакциите на нашите малките приятели. Когато се разделяме с тях, непременно си обещаваме, че ще се срещнем отново. Училищните празници с ADVENTURE TEAM осигуряват на малчуганите забавления, далечни от традиционните. Още стъпвайки в двора на училището, децата се разделят на няколко групи. За да не се губи ценно време, на мястото предвидено за забавления, предварително са подготвени игрите. Характерът на всяко от мероприятията е състезателен. Отборите печелят точки, а целта е достигането на победа. По време на спортния или училищен празник с нашия екип децата изживяват нови вълнения и се изправят пред непознати предизвикателства. Ние притежаваме смелостта да разчупим рамката на обичайното и да достигнем до сърцето на всеки ученик. Вярваме, че този е начинът: Работейки заедно – с нашите умения и Вашето доверие към нас, бихме могли да достигнем целта, заложена във всеки училищен или спортен празник. А именно – да насърчим децата да посещават училище с удоволствие и да ги провокираме да се движат повече и по-често.

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :