За хотела

За Хотел ДИВА - Чифлик

Хотел ДИВА – Чифлик e разположен в подножието на Троянски Балкан и Васильовата планина в долината на река Бели Осъм. Сгушен в северните склонове, комплексът е заобиколен от многовековни гори. Кристално чистият планински въздух осигура една пъноценна, пълноценна почивка.

За уюта на почиващите хотел “ДИВА” предоставя луксозен ресторант, архитектурно решен на две нива, лоби бар с камина, две конферентни зали с капацитет от 25 до 80 места,

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Хотел ДИВА – Чифлик предлага на гостите си още: Масажен център, билярд, гараж, детска площадка, детски басейн, зала за тихи игри, конферентна зала, локално парно, лятна градина, открит басейн, охраняем паркинг, сауна, сейф на рецепция, телефон в хотела, термални води, ютия на рецепция, кредитни карти, пране и хим. чистене, спортна площадка, тенис корт, тенис маса.

Предлага изхранване на блок маса с подбрани продукти, повече от които произведени в собственото стопанство, приготвени по здравословен начин по традиционни български рецепти.

Ресторантът разполага с до 130 места.

Лятната градина има изградено барбекю. Когато задуха вятър или завали, можете да се насладите на тиха, жива музика и запалена камина.

Всеки лагерен център разполага с медицинско лице. Освен това всеки лагер разполага с автомобил, който е на разположение на ръководителите на лагера при евентуални нужди от транспорт до медицински център.

Всеки участник в лагера е стимулиран да участва в игрите и състезанията. Тук можете да се борите за индивидуално представяне, както и за победа на отбора, като основната ни цел е да градим отборен дух и екипна работа.

Предлагаме Ви анимационна програма с над 100 игри и състезания. За да научите още кликнете тук

МАЛЪК ПОДАРЪК

По време на приключенията ще снимаме децата, за да можем накрая, преди да си заминат от лагера да Ви изпратим линк със снимки запечатали собствените им преживявания

ОТБОРНА ИГРА

Участието Ви в игрите не е задължително, но всеки който участва носи точки на отбора, а отборът, който събере най-много точки, получава купата на лагера!

ПРИКЛЮЧЕНИЕТО

На въжената градина или в басейна на хотела, приключенията са безкрайни и децата се чувстват прекрасно

АНИМАЦИОННА ПРОГРАМА

Анимационната програма е разделена в няколко различни направления игри и
задачи

КЪДЕ СЕ НАМИРА Хотел ДИВА - Чифлик

Хотел ДИВА - Чифлик

Хотел Дива се намира в с. Чифлик, в долината на река Бели Осъм, и е заобиколен от гористи склонове.

ПЛАНИНСКИ ЛАГЕР

Хотелът се намира на 480 м. надморска височина.

НАСТАНЯВАНЕ

Настаняване в двойни и тройни стаи.

ИНФОРМАЦИЯ за РЪКОВОДИТЕЛИ НА ГРУПИ

Кликнете на иконата, за да получите нужната Ви информация

ГАЛЕРИЯ

Хотел "Дива" - Чифлик
Хотел "Дива" - Чифлик
Хотел "Дива" - Чифлик
Хотел "Дива" - Чифлик
Хотел "Дива" - Чифлик
Хотел "Дива" - Чифлик
Хотел "Дива" - Чифлик
Хотел "Дива" - Чифлик

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :