НОВ СЕЗОН - НОВИ ИЗНЕНАДИ

ADVENTURE TEAM подготвя екскурзии с познавателна и развлекателна цел

… И както се пее в една песен „отива си лятото, идва есента“. Не, не е грешка и не сме започнали текста от средата. Целта ни е да пристъпим бавно и постепенно от морския бряг към планинския терен. След щурото морско лятно настроение с малки и големи приключенци и кратък отдих за екипа на www.detskilageri.com, сега се впускаме с пълна пара в есеннитепланински предизвикателства. Новият приключенски сезон 2016 г./2017 г. се пренася във Вила „Горски кът“ , както и в хотелите на КК “Пампорово” и стартира веднага. Игрите,нелеките но извънредно забавни състезания и веселието съпътстват началото на учебната година и започват още през идния месец октомври. Тогава очакваме пристигането на група от близо 40 момичета и момчета, възпитаници на училище „Любен Каравелов“ – град Пловдив, които ще изживеят своето незабравимо Зелено училище с нас. Наред със задачите, на 1 200 метра надморска височина децата и младежите, включили се в първия детски есенен лагер за сезона, ще забравят за телефони и телевизори и ще изкачват върховете на славата. И тази година ADVENTURE TEAM е приготвил изненадващи предизвикателства и забавления. Единият от най-трудните елементи от приключенската програма във Вила „Горски кът“ е Стената за катерене. Тя предизвиква със своята величествена височина и с нетърпение очаква своите покорители. А адреналинците да се готвят за екстремния Алпийски тролей и Голямата 3G люлка. „Нова булка, нов късмет.“, гласи една стара българска поговорка. Нов сезон, нови изненади, бихме казали ние. Тук е момента да издадем още от нашите нови игри , като DARK LINE или ЗМИЯТА на които със сигурност ще се забавляваме.

Наред с детските зимни и летни лагери, екипът ни вече организира и провежда екскурзии в цялата страна. Подробности за нововъведението очаквайте скоро и следете тук, на нашия сайт.

ЗА НАС

ADVENTURE TEAM е екип от амбициозни млади хора мъже и жени, с професионални умения, на които може да се доверите за всичко.

        

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

пл. “Акд. Н.Хайтов” 6

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :