„Писмо до Мама и Тате“ от Мишо, който изживя приключението с www.DetskiLageri.com

Мишо пътува и се забавлява с екипа на www.DetskiLageri.com за първи път. Един ден в свободното време той седнал и написал „Писмо до Мама и Тате“.

 

Описал как минава ежедневието му в детския лагер и разказал за обстановката и отношението на инструкторите. Развълнувани и приятно изненадани от детето си, родителите на 11-годишния Мишо решили да запазят писмото, като спомен от неговото детство и да му го припомнят, когато порасне. Днес те се свързаха с нас и ни предоставиха скъпоценния документ, със съдържанието на който сега ще запознаем и Вас. Представяме Ви го истинско в оригиналния му вид, сътворен от искреното детско сърчице, изпълнено с незабравими емоции.

 

„Скъпи, мамо и тате !

Тук е много хубаво. Прекарвам си чудесно. Много ми липсвате и нямам търпение отново да се видим. В същото време не искам да се прибирам вкъщи, защото не ми се тръгва от тук. У дома не е толкова забавно, колкото е в лагера. Тук има много неща, които можем да правим. Ако искате елате да се видим, защото се затъжих за вас, но определено не искам да си тръгвам. Обстановката е прекрасна и стаите са чудесни. Яко е. Забавляваме се безкрайно. В безопасност съм, не се безпокойте за мен. Инструкторите са много готини, грижовни и винаги са около нас.
Игрите и развлеченията са интересни и се смеем по цял ден. Разделени сме на отбори. Състезаваме се и всеки получава точки. Днес играхме пейнтбол. Това ми е едно от любимите занимания. След това играхме на една игра с чаши. Пълнят се с вода и се нареждат по ръцете. Който събере най-голям брой пълни чаши, той става победител. Аз събрах 10 общо на двете си ръце. И отново много се смяхме. Тук буквално не ни оставят на мира. Може би имаме по около час свободно време. След това отново започват игри след игри. Всяка вечер в лагера ADVENTURE TEAM организира дискотека, където всички танцуваме заедно. Преди да си легнем се събираме по стаите, за да си говорим. А когато дойде време за лягане, не можем да се разделим и да се наприказваме с приятелите, преди да заспим. Едно от най-запомнящите забавления до момента е „Вечер на талантите“. И тогава много се смяхме. Всеки показа своя скрит талант – пеене, свирене, танци, фокуси и какво ли още не. Изживяхме и няколко екстремни момента, които ни направиха по-силни психически.

 

Оказа се изключително забавно да сме заедно с инструкторите на www.DetskiLageri.com и ми се иска да се връщам тук всяка година. Създадох много нови приятелства. Най-големият урок, който научих в лагера е, че дисциплината ни изргражда като характери. Ето например правилото, че не трябва да тичаме по коридорите и около басейна, не е създадено случайно. В сравнение с други лагери, тук не липсват забавления и адреналин. Напротив – в изобилие са.

 

Сега ще Ви разкажа и интересна случка. Празнувахме рождения ден на едно от момчетата. Госпожата каза да си лягаме. Беше 1:30 ч. през нощта. Ние помолихме за още малко време, но тя беше категорична. Въпреки всичко, не изпълнихме заръката на госпожата. Затова на другия ден се наложи да се изправим пред едно предизвикателство – да изчистим всичките около 20 стаи в целия лагер. В момента, в който ни съобщиха това, ние си помислихме, че трябва да станем в 6 ч., за да почистим. Затова в крайна сметка си легнахме веднага. Оказа се, че не сме разбрали – чистенето трябвало да започне след закуска. И така, всички от групата се събудихме точно в 6 ч. сутринта. След като видяхме, че никой не е станал толкова рано, а и не ни се връщаше по леглата, седнахме край басейна и просто си говорихме, докато чакахме да дойде време за закуска. Всички заедно много се смяхме, заради станалото недоразумение. В крайна сметка си взехме поука от случката. До края на лагера лягахме на време и не оставахме будни до 1:30 ч. през нощта.

 

Мамо и тате, иска ми се да остана с екипа на wwwDetskiLageri.com по-дълго време. Когато се прибера вкъщи ще Ви разкажа още по-подробно за изживяването. Поздравете приятелите и съседите ни! До скоро, Ваш Мишо!“

Автор: Атанаска Маркова

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :