Лагерът с ADVENTURE TEAM е оазис на взаимното разбиране

Aгресията е изключително обширна тема.

 

„За съжаление, тя се възприема като нещо нормално в днешно време. Присъства в значителна степен във взаимоотношенията между хората. Ако се предава и личен пример вкъщи от родителите, нещата съвсем се усложняват.“, смятат детски психолози. Екипът на www.DetskiLageri.com разговаря с такъв специалист, с цел да разкрие едно професионално мнение за това, как агресията между малчуганите може да бъде преодоляна или понижена до минимална степен, чрез включването им в детски лагер за няколко дни. А тезата, в резултат на разговора, сега ще представим и пред вас – нашите партньори и приятели – родители, учители и ръководители.

 

Когато децата са малки, те не преценяват и не осъзнават агресията в нейната същност.

 

Подрастващите често копират поведението на свои близки или приятели. Дали в държанието си детето да е агресивно, то решава, ако срещу него се осъществява подобно поведение. Само определя за себе си дали да толерира агресивността. Или напротив – да я мрази, ако например вкъщи тя се осъжда. И дали да проявява толерантност към останалите, защото родителите му се отнасят именно по този начин с него. Всяко дете заминава за лагер с ADVENTURE TEAM със своето си разбиране за агресията. Онова изживяване, което гарантират инструкторите на www.DetskiLageri.com, почти винаги се превръща в оазис на взаимното разбиране и вслушване в другия. Игрите, състезанията и различните видове анимации са поднесени пред децата по специфичен подходящ за възрастта им начин, чрез който да предизвикат техния стремеж към грижа за съотборника.

 

Съобразявайки се с правилата на ADVENTURE TEAM, във взаимоотношенията между малките приключенци цари пълна хармония и липса на агресия.

 

 

Децата успокояват, а понякога дори се научават да контролират съзнанието и емоциите си. При част от по-големите по възраст лагеруващи дори се наблюдава промяна в мирогледа за ежедневните неща у дома, в училище или в приятелска среда. Чрез специално подбрани игри инструкторите ни въвеждат пример на поведение и поощряват доброто отношение между подрастващите в лагера. Доказателство за това са десетките приятелства, възникнали и просъществували във времето, между учениците. И ако се съмнявате в казаното до тук, попитайте малките приключенци, приели предизвикателството да пътуват и да се забавляват дни наред с екипа на www.DetskiLageri.com.

Приключения с ADVENTURE TEAM
Скачане на въже - игра от нашите детски лагери
Какво научават децата на лагери с www.DetskiLageri.com
Рожден ден в детския лагер с ADVENTURE TEAM

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :