Младежите от www.DetskiLageri.com отдават цялата си енергия в работата с деца

Aмбициозните младежи от www.DetskiLageri.com отдават цялата си енергия в работата с деца.

 

Младежи отдават цялата си енергия в работата с деца. Те са част от екипа на www.DetskiLageri.com. Младежите даряват щастие, любов и неповторими емоции, като едновременно с това, се грижат за 100%-вата безопасност на прилюченците, приели предизвикателството на лагера. Запазват детското у малките си приятели и едновременно им помагат да израснат силни и смели личности. Как Ви се струва това – странно!? А може би, вече сте чували за тях? Всъщност, ще се учудим, ако е обратното. Да, точно така! Това е екипът на www.DetskiLageri.com. Те са хората, които не остават незапомнени. Неслучайно ги познаваме като ADVENTURE TEAM. Изпълнени са с ентусиазъм и винаги готови за приключения.

 

Екипът се състои от талантливи и енергични младежи, успяващи да забавляват малки и големи, дни наред без да се уморят.

 

И нека прочетеното до тук не Ви се струва невероятно или неизпълнимо за пределите на нашата страна. Защото то наистина се случва. Лагерът за деца с ADVENTURE TEAM е истинско предизвикателство и изпитание на духа. Веднъж запознали се с инструкторите на www.DetskiLageri.com, малките приключенци не искат да се разделят с тях. Причината – неустоимата харизматичност и лидерски качества, с които те водят децата към приказката на необятното.

 

Първото сигурно по време на детските лагери на море или планина, на зелено, бяло или ски училище, е създаването на силни приятелски контакти.

 

 

След това, спонтанно идват житейските уроци, чрез които лагеруващите се научават да се справят с трудностите и предизвикателствата. Несъмнено ползата от участието в детските лагери с ADVENTURE TEAM е голяма. Децата и тийнейджърите израстват, както физически, така и интелектуално. Научават как да ползват волята и търпението си. Състезателните игри възпитават у подрастващите грижа за останалите играчи от отбора и целят изграждане на логическо мислене. Психолози са доказали, че човек учи най-лесно и запомня най-бързо чрез игрови методи. Освен това, децата посещават нови за тях места – исторически забележителности и архитектурни паметници. И още – придобиват самостоятелност и се обучават на самодисциплина. Да не забравяме и физическото развитие на малчуганите. Морската вода и йодните пари, планинският въздух и разходките в гората сред ароматните растения и запознаването с непознатите животнски видове – всичко това допринася за оформяне на детските структура и психика.

 

Не на последно място поставяме и удоволствието от почивката на родителите.

 

Ценно е вемето, което те отделят за себе си, оставяйки за седмица децата при екипа на www.DetskiLageri.com. Това са хората, в които малките приключенци „се влюбват“ и забравят за технологиите, за да се впуснат в предизвикателствата на аниматорските игри. Докато се окаже, че неусетно е дошъл краят на седмицата и времето децата да се върнат при родителите си. На финала на всеки лагер малчуганите се прибират вкъщи сладко изтощени. Презаредили резервоара с хиляди положителни емоции и мъничко носталгично настроение, те са нетърпеливи отново да се срещнат с останалите адвенчъри. Точно такива и куп други причини насърчават всеки родител да изпрати детето си на лагер за няколко дни с ADVENTURE TEAM. С инструкторите подрастващите се чувстват в „свои води“. Всичко е организирано според нуждите и желанията на детето.

 

Приоритет при провеждането на анимациите с децата е тяхната безопасност.

 

Екипът на www.DetskiLageri.com разполага с медицински лица, а инструкторите притежават сертификати по различни професионални компетентности. Те са хората, доказали, че възрастните също могат да се забавляват. Наред с лагерите и благодарение на натрупания опит, екипът успява да прикове вниманието на малки и големи, както по време на провеждането на Team building, така и при организирани екскурзии до различни райски кътчета. Ден след ден адвенчърите увличат своите гости по екстремната, състезателната, развлекателната, образователната и арт анимациите. А как успяват да постигнат този резултат, за нас все още остава загадка.

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :