Зеленото училище с ADVENTURE TEAM – мотивация за знания

Мисията ни.

 

Зеленото училище с ADVENTURE TEAM – мотивация за знания. Ние, от екипа на DetskiLageri.com вярваме, че училищата трябва да са местата, в които докато се учим, се забавляваме. Точно затова нашата мисия е да прилагаме един не нов, но леко позабравен модел на образование. Именно – зеленото училище, което обаче не се състои само от целодневни уроци, а напротив.

 

Природни уроци.

 

Ученето сред природата е съчетано с щури игри заедно с любимците от ADVENTURE TEAM. По този начин учениците имат възможността да развихрят въображението си. Зареждат се с позитивна енергия и след като се върнат обратно в класната стая на училището, се ангажират и учат с оптимизъм и желание.

 

Съвременни технологии.

 

Много големи и разнообразни възможности предоставя на подрастващите днешният модерен и дигитален свят. Но едно нещо, което не може да предложи, е опитът да се „убедиш сам“. Точно това е една от целите на зеленото училище с екипа на DetskiLageri.com. Разбира се, учениците изучават растителния и животински свят в класната стая.

 

Ароматът на роса и гора.

 

Нищо не може да замени обаче спонтанното преживяване из красотите и уханието на природата. Само през тази година стотици деца се забавляваха с ADVENTURE TEAM, докато учат. Защото зеленото училище един от най-полезните, здравословни и ефективни методи да мотивираме подрастващите сами да търсят знания.

 

Зеленото училище с ADVENTURE TEAM – мотивация за знанияЗеленото училище с ADVENTURE TEAM – мотивация за знания

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :