С www.detskilageri.com всички сме приятели, независимо от кой отбор играем

Приоритет на нашите игри е : Всяко дете да намери своята игра в която е добро !

Всички сме приятели, независимо от кой отбор играем. Така започнаха разказа си приключенците, изживели предизвикателството на екстремните игри и атракциони във Вила „Горски кът“. Връщайки се от емоционалния уикенд с екипа на www.DetskiLageri.com, децата от ОУ „Петко Каравелов“ в Асеновград ни разказват без да си поемат дъх. Споделят незабравими спомени и мисли. 12-годишната Валентина ни обяснява колко важно е, за да стане победител един отбор всички съотборници да играят единно и в екип. За да спечели колкото може повече точки, всеки играч трябва да мисли за играта, да бъде концентриран и смел. Но най-сигурното за достигане на желаната победа си остава забавлението, категорично заяви Валя.

 

Други приключенци, осмелили се да изживеят екстремното преживяване от 3G люлката, разказаха за уникалната гледка, която се разкрива на десетки метри височина над земята. „Когато се изкачваш нагоре е малко страшничко, но после, когато се пуснеш, става яко. Доста време, след като слязох на земята се вълнувах и цялото ми тяло трепереше. Но, да, определено бих изживяла удоволствието отново и отново.“, споделя Гергана. Ива, пък, казва че когато се е качила на 3G люлката не е посмяла да отправи поглед надолу. Спускайки се, обаче и крещейки с пълен глас, си мислела, че вече е преодоляла страха и иска да повтори изживяването. Катерачаната стена на Вила „Горски кът“ бе следващото предизвикателство, пред което ADVENTURE TEAM изправи децата от двата отбора на асеновградското училище. Някои успяха да достигнат до върха. Докоснаха се до трикольора на България, а постижението им, не само донесе голям брой точки на тима, но и беше запечатано на снимка. Други достигнаха до средата на Катерачаната стена, а трети решиха да не се пробват в това предизвикателство.

 

Емоциите в играта Пейнтбол през този уикенд бяха най-запомнящи се за Стефи. Тя разказа, че най-вълнуващо за нея е било самото състезание, нестандартната екипировка и стрелбата със специалните оръжия. Стефи разясни, че Пейнтбол-ът носи точки, само тогава когато отборът играе по правилата на предварително изградената стратегия и всеки от играчите е загрижен за съотборниците си. Подредени в колона по един и хванати за ръка, децата усетиха пеперудите в стомаха и шумът на есенните листа под краката си в последната игра. На финала на екзотичния уикенд, в нея участваха и двата отбора, но този път обединени в един. Малките приключенци пътешестваха със затворени очи из дебрите на гората във високопланинското кътче, водени и насочвани от своите любими инструктори от www.DetskiLageri.com. „Беше малко страшно, но много интересно и загадъчно.“, разказват адвенчърчетата в края на приключението. А от финала на нашия разговор разбрахме едно:

 

Малчуганите от Асеновград бяха категорични, че лагерът, макар и 2-дневен, ги научи на сплотяване, дисциплина, отборна игра и спазване на добрите взаимоотношенията помежду им.

Single Event Page

This is a single event page with sample content. This layout is suitable for most websites and types of business like gym, kindergarten, health or law related. Event hours component at the bottom of this page shows all instances of this single event. Build-in sidebar widgets shows upcoming events in the selected categories.

Free Aftersales Support

We offer 100% free after sales support. Once you purchase you can use our Support Forum backed by professionals who are available to help our customers.

Visit Support Forum

Customization Services

We provide WordPress customization services some of which are:

  • Theme install and set-up
  • Responsive development
  • Custom page templates
  • Custom plugin development
  • Custom theme and icons design

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :