Малчугани щуряха в над 10 коледни партита с ADVENTURE TEAM

Малчугани щуряха в над 10 коледни партита с ADVENTURE TEAM
Малчугани щуряха в над 10 коледни партита с ADVENTURE TEAM (11)
Малчугани щуряха в над 10 коледни партита с ADVENTURE TEAM (10)
Малчугани щуряха в над 10 коледни партита с ADVENTURE TEAM (8)
Малчугани щуряха в над 10 коледни партита с ADVENTURE TEAM (7)

Изживяванията от коледните и новогодишните празници отминаха.

 

Но спомените и емоциите все още поддържат адреналина висок. Връщаме Ви назад във времето, за да почувстваме заедно отново коледната магия и приповдигнатото настроение. Близо 1 000 малчугани щуряха в над 10 коледни партита с ADVENTURE TEAM, проведени непосредствено преди самия празник Рождество Христово в Хасково. Екипът ни гостува там по покана на нашите приятели от различни хасковски учебни заведения. Ученици от хасковските ОУ „Шандор Петьофи” и ОУ „Св. Иван Рилски” се забавляваха в различни игри.

 

А възпитаници на Нели Петрова успяха да се срещнат и със самия Дядо Коледа.

 

Той пристигна при малчуганите в Хасково заедно със своята г-жа Коледа. А докато те пътуваха към там, по изключително забавен начин децата, които ги очакваха с нетърпение в залата, успяха да се запознаят с маршрута, по който преминава добрият старец. Опознаха работата, която той извършва непосредствено преди Бъдни вечер, за да може всички малчугани да бъдат щастливи на дългоочаквания ден. С друга част от нашите малки приятели, пък, заедно ловихме коледни бастунчета, които се бяха скрили в ADVENTURE-чаши.

 

Тази игра развива ловкостта и бързината у подрастващите.

 

Момичетата и момчетата се справиха отлично и без затруднение с това предизвикателство. Още едно интересно занимание бе тренировка на логичното мислене. Чрез игра децата изпробваха чувството си за уравновесеност. „Баланс с коледни играчки” научи малчуганите да ползват равновесието и гравитацията в природата. На специална коледна везна те трябваше да поставят играчки така, че да бъде достигнато определено тегло, което да е равно в двете страни. Забавлението по време на коледните партита не приключи дотук.

 

Проведоха се още множество игри, които предизвикаха стотици детски усмивки.

 

Създадени бяха задълго запомнящи се моменти. А в края на забавленията всеки един от малките приятели на DetskiLageri.com получи лакомства. Ценно е да отбележим, че крайната цел на провеждането на партитата по повод Рождество Христово в Хасково е изпълнена. А именно, да бъде съхранен коледният дух у най-малките. Да се запази вярата им във вълшебството и съществуването на Дядо Коледа. Защото тези усещания остават завинаги, дори когато малкият човек порасне и се превърне в личност. Така, позитивното мислене у вече порасналото дете остава задълго и развива потенциала му.

Малчугани щуряха в над 10 коледни партита с ADVENTURE TEAM (6)
Малчугани щуряха в над 10 коледни партита с ADVENTURE TEAM (5)
Малчугани щуряха в над 10 коледни партита с ADVENTURE TEAM (4)
Малчугани щуряха в над 10 коледни партита с ADVENTURE TEAM (3)
Малчугани щуряха в над 10 коледни партита с ADVENTURE TEAM (2)
Малчугани щуряха в над 10 коледни партита с ADVENTURE TEAM (2)

ЗА НАС

ADVENTURE TEAM е екип от амбициозни млади хора мъже и жени, с професионални умения, на които може да се доверите за всичко.

        

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

пл. “Акд. Н.Хайтов” 6

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :