Въпросите, които родители задават често към екипа на DetskiLageri.com

Често родители се обръщат към екипа на DetskiLageri.com с различни въпроси.

 

Понякога майките и татковците търсят отговори за сигурността на своите рожби, друг път питат какво трябва да носи детето в багажа си. А друг път се интересуват от опита на инструкторите от ADVENTURE TEAM, които ще се занимават с децата, от мястото, храната и условията за настаняване. Това са част от въпросите, които родители задават често към екипа на DetskiLageri.com. Съвсем естествено е майките и татковците, изпратили децата си на лагер далеч или по-близо до дома, да се интересуват. Ето защо ние от екипа на DetskiLageri.com решихме да съберем на едно място по-често задаваните питания и да обобщим отговорите по тях.

 

Багажът.

 

Какво трябва да носи детето по време на лагеруването си? Това е един от основните въпроси и доста задавани въпроси. Облеклото и обувките, носени навън по време на дейностите, неизбежно ще се изцапат. Така че няма нужда малчуганите да посещават лагера с най-новите си тоалети. Препоръчваме Ви няколко дни преди заминаването да изготвите примерен списък с необходимите за детето Ви вещи. Така, след края на лагера то само ще може да провери дали всичко донесено е върнато обратно в сака. Важно е да отбележим, че е добре родителите да не позволяват детето да носи у себе си опасни предмети, като ножове, запалки.

 

Безопасността.

 

Следващата и немаловажна често засягана тема, разбира се, е сигурността. Безопасността на децата е от първостепенно значение за екипа на DetskiLageri.com. Всички обекти, в които настаняваме нашите малки приятели, разполагат с видеонаблюдение. Стараем се да поддържаме най-високите стандарти за безопасност при изпълнението на всички активности от анимационната програма и извън нея.

 

Опитът на инструкторите.

 

Родители ни питат какъв е опитът на екипа от инструктори, които работят с децата. С всяка изминала година ADVENTURE TEAM все повече се специализира в дейността си – те забавляват и едновременно с това, се грижат за малчуганите. Отдават цялата си любов и енергия и са изключително всеотдайни в отношенията си с децата. Подхождат с внимание към всеки възникнал казус. Всеки от инструкторите притежава умението да поема отговорност. Екипът на DetskiLageri.com е на разположение на лагерниците през цялото време на лагера.

 

Условията, храната и стаите.

 

Местата за настаняване също представляват интерес за родителите. Децата се настаняват, като момичетата и момчетата нощуват в отделни помещения с по две, три или четири легла, или апартаменти. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, топла вода и съвременно обзавеждане. А колкото до заниманията – игрите са адаптирани според различните възрасти на участниците в лагера. С удоволствие насърчаваме участието в спортните и други дейности и на деца и младежи със специални потребности. Храненето по време на лагера е съобразено с държавните стандарти и изисквания и се контролира от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ). Менюто варира в зависимост от сезона и винаги се стараем да е разнообразно.

Въпросите, които родители задават често към екипа на DetskiLageri.com (3)
Въпросите, които родители задават често към екипа на DetskiLageri.com (4)
Въпросите, които родители задават често към екипа на DetskiLageri.com

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :