Да научим термините от детския лагер с ADVENTURE TEAM

Разчитаме на Вашето въображение.

 

Броят на интересните и неповторими моменти, сътворени по време на детските лагери с ADVENTURE TEAM, все повече се приближава до неопределената „безкрайност“. Вече Ви запознахме с подробната дефиниция на понятието „детски лагер“. Идеята, която ни хрумна днес, е да приканим вас – нашите приятели – и заедно да научим термините от детския лагер с ADVENTURE TEAM. Речникът на www.DetskiLageri.com е изключително широкообхватен.

 

Важни думички в детския лагер.

 

Само припомняме, че чрез участието си в лагера малчуганите практикуват едновременно физически и дихателни упражнения. По този начин се повишава гъвкавостта и тонуса на тялото и духа. И едновременно, всеки се научава да контролира психиката си.

 

Предизвикателство, приключение, безопасност…

 

– Предизвикателство: Моментът, в който участниците в детски лагер с ADVENTURE TEAM успяват с лекота да преодолеят страховете си чрез помощта на инструкторите.

– Приключение: Еднодневно или многодневно занимание в различните ни бази на море и планина, което повишава адреналина и предизвиква непреодолимо добро настроение.

– Безопасност: Най-важното понятие в терминологията на www.DetskiLageri.com е отговорността, която инструкторите и организаторите на различните мероприятия поемат. Екипът, който се състои от професионалисти и индивидуално обучени кадри, осигурява безопасното протичане на лагера. Приоритет в дейността на компанията са обезопасеността и качеството на съоръженията, както и реализиране на най-адекватните реакции, в случай на нужда.

– Инструктор: Член от екипа на www.DetskiLageri.com, който се грижи за безопасността и забавлението на всяко дете.

– Забавление: Емоционално състояние на лагеруващите, предизвикано от анимационните атракциони, и резултатът от него е широки усмивки, неизчезващи, дори когато малчуганите заспят.

– Правилник: Списък с правила, описващи философията, дейностите и задачите, правата и задълженията на инструкторите и участниците в лагера.

– Анимация: Различни видове запомнящи се забавлениея за децата. С ADVENTURE TEAM тя е разделена на: Екстремна, Развлекателна, Образователна, Арт и Състезателна.

– Отборна игра: Дейност, в която всички лагерници участват заедно и съставят единен екип.

– Изкуства и занаяти: Занимания, които предоставят възможностт на децата да проектират и ръчно да украсяват предмети, използвайки влакна, боя, глина и други материали.

– Лагерна зона: Сградата или мястото, на което инструкторите от ADVENTURE TEAM провеждат анимационните забавления за нашите малки приятели.

– Лагер на занаятите: Дейност, посветена на показване усвоените умения и познания по време на приключението /например, запалване на лагерен огън/.

– Ежедневен график: Определените часове за занимания, хранене. И още: събитията по време на целия лагер на планина или на море, както и свободното време.

– Походи сред природата: Дейност, посветена на изследването на природния свят, при която лагеруващите научават за растенията, насекомите и животните.

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :