Зелено училище с ADVENTURE TEAM - по-близо до природата

Замърсеността на земното кълбо.

 

Тъй като земното кълбо става все по-замърсено, еко кампаниите постепенно набират по-голяма популярност навсякъде по света. Много училища и семейства търсят най-доброто лятно преживяване за децата си. Ето защо зеленото училище с ADVENTURE TEAM се превърна в приключенски лагер за онези, които търсят такава експлозивна дейност, чрез която да се свържат с природата, и то за кратко време.

 

Екологична детска ваканция.

 

Ако планирате да излезете малко по-далеч от зоната си на комфорт и обмисляте екологична ваканция за лятото си, помислете за предизвикателство с DetskiLageri.com. Ето защо екипът ни реши да ви предложи няколко интересни алтернативи за опазване на околната среда. Например, найлоновите торбички за еднократна употреба могат да бъдат заменени с такива, които ще се ползват много пъти.

 

По-рядко ползване на найлон и пластмаса.

 

Как да стане това? Опитайте се с естествени бои да създадете своя собствена персонализирана чанта за многократна употреба. Експериментирането с ползването на вашите любими цветове ще развихри въображението. В ума ви ще възникнат нови идеи. И неочаквано и постепенно вие самите ще започнете да мотивирате своите приятели да се опитват да пазят природата. Бъдете добрият пример за опазването на околната среда.

 

По-близо до природата.

 

За да пазиш някого или нещо трябва да го опознаеш. Зеленото училище с ADVENTURE TEAM дава точно такава възможност – децата да се свържат и да се потопят в природата, да се научат как да я обичат и ценят. Малчуганите си създават зона на комфорт сред зеленина и планински ухания. И в същото време могат да опитат от автентичния еко живот.

Зелено училище с ADVENTURE TEAM - по-близо до природата
Зелено училище с ADVENTURE TEAM - по-близо до природата
Зелено училище с ADVENTURE TEAM - по-близо до природата

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :