Заразен с болестта „Горски кът“

          Любовта и привързаността на децата към ADVENTURE TEAM е най-вълнуващото изживяване.

 

Ето какво пише в писмо-изненада от осмокласничката Рени: “Брат ми е заразен с болестта „Горски кът“”. Екипът ни има невероятното удоволствие да се сблъсква с тази “зараза” и това усещане се носи измежду нас през всеки скромен ден. Още по-силно става то, когато тази любов бива обвита в нещо специално, искрено, по детски чисто. Неведнъж сме получавали трогателни послания и емоционални писма. Ще Ви разкажем за последното, което докосна сърцата не само на екипа ни, а и на още стотици малки и големи адвенчърчета. Писмото започва с подчертания червен цвят и думите: „Само за ADVENTURE TEAM”.

 

          В посланието си осмокласничката Рени съобщава с удовлетворение, че брат й – Емо – е заразен с болестта „Горски кът“.

 

„Знам, че няма да го разочаровате. Много ви обичам!“, споделя по-надолу мило момичето. Въпреки че главните виновници за „заразяването“ на брат й сме ние, от www.DetskiLageri.com, тя ни прощава с усмивка и много силно положителни емоции. Усетихме закачката. Кой е Емо? Едва ли има адвенчърчета, които не го познават. Но все пак, за останалите ще уточним – той е част от екипа на инструкторите. За него и за всеки един от ADVENTURE TEAM ще разкажем по-подробно много скоро. Нека сега се върнем на писмото на 14-годишната отличничка Рени от Асенoвград.

 

          Момичето казва, че съжалява за слабата си активност в приключенията с нас през изминалата учебна година.

 

И в тази връзка шеговито обяснява: „Бих Ви се извинила отново, но нямам време, защото планирам как да съсипя живота на Емо.“ Този пътепис пристигна при нас, зареден с изключително позитивна енергия. Той е поредното доказателство за любовта на децата към екипа ни. Писмото стопли сърцата на всички. Предизвика ни да продължаваме да работим и да се забавляваме в същата посока в името на малките ни приятели. Но, разбира се, осъществявайки още по-смели приключения, които да радват настоящите и бъдещите адвенчърчета. Безкрайно благодарим на Рени за откровението и допълнителното настроение, което внесе със своето писмо в и без това, достатъчно щурото ни ежедневие.

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :