Специализиран лагер за обучение по плуване планира екипът на DetskiLageri.com

Проектът е в процес на разработка.

 

Специализиран лагер за обучение по плуване планира екипът на DetskiLageri.com. Очаква се в него да се включат стотици деца. Уроците ще преподава квалифициран треньор. Той ще обучи лагерниците на основни техники в плуването, както и да бъдат по-смели във водните си приключения. Доказан факт е, че плувният спорт развива всяка част на човешкото тяло. От най-малкия до най-големия мускул, като в същото време ги насища с кислород.

 

Бъдещите плувци ще тренират ежедневно.

 

При специално пригоденият за целта басейн децата ще бъдат под стриктното наблюдение на треньора и спасителя. Те ще следят изкъсо за безопасността на лагерниците. Специализираният лагер за обучение по плуване е подходящ за деца на възраст от 7 г. до 13 г. Ще се провежда само в рамките на летния сезон. Сред основните дейности, с които ще се занимават момчетата и момичетата, са усъвършенстване различни техники и методи на плуване, изграждане на навици, постоянство и дисциплина и други.

 

Целта на екипа на DetskiLageri.com е да увеличи потенциала на бъдещите плувци.

 

И те след време е възможно да се превърнат в състезатели и дори шампиони. Наред с уроците по плуване, лагерниците ще се впуснат в приключения с инструкторите на ADVENTURE TEAM. Ще бъдат провеждани нови и вече познати игри. Така, съчетанието между чист въздух, физически упражнения, добра практика, здравословно хранене и приключенски изживявания ще заредят плувците с още повече енергия. Ще създадат нови приятелства и ще има какво да разказват дълго време на своите връстници.

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :