Пет посоки с ADVENTURE TEAM - вижте къде ни отвеждат

Напрегнато, трескаво и усилено вече кипи новият сезон с екипа на www.DetskiLageri.com.

 

Пет посоки с ADVENTURE TEAM – вижте къде ни отвеждат. Новите игри вече са факт, а екстремните анимации очакват да получат своята доза адреналин, която да влеят у следващите приключенци. След като ги оставихме да отпочинат съвсем за кратко – и стената, и тролеят, и люлката, и всички останали съоръжения в различните бази – те отново са проверени, обезопасени и стегнати. Усмивките са още повече от преди, а емоцията и нетъпрението от срещата с малките адвенчърчета са завладели всеки един от екипажа на www.DetskiLageri.com. Новият сезон на ADVENTURE TEAM вече стартира ударно в пет различни посоки на България.

 

Първата дестинация, с която Ви запознаваме, е Комплекс „Аква лайф“ /“Aqua life“/ в Кранево – почти на брега на морето.

 

Селото се намира на 24 километра от красивия морски град Варна. Детските лагери в Кранево са с особена спортна насоченост. В базата са разположени общо шест басейна, които са подходящи за гости от всички възрасти. Там, специално за децата, наред с разнообразните видове анимации, екипът ни организира лятно кино и детска дискотека при професионалните сцени с осветление и озвучаване, с които разполага Комплексът. Втората посока тази година ни отвежда в „Мидия Гранд Резорт“ /“Midia Grand Resort“/ в Ахелой. Комплексът е издигнат на самия морски бряг. Тук е важно да отбележим, че разполага с детски ресторант, който е предназначен единствено за децата и ръководителите на групите. Осигурени са и четири хранения на блок маса дневно.

 

А сега от брега на морето се изкачваме високо в планината.

 

Третата ни дестинация е курортът Пампорово. Той е разположен на 1 650 метра надморска височина, в подножието на връх „Снежанка“ – във вътрешността на удивителните поли на Родопите. Освен чистият планински въздух, там ни привличат хотелите „Финландия“ и „Камелия“. В тях децата ще се радват на изключително луксозни условия, комфорт, удобство и уют. Апартаментен хотел “Камелия” разполага със собствен детски център, басейн и спортна площадка. А конферентната зала е подходяща за различните видове анимации, с които ние от www.DetskiLageri.com винаги успяваме да изненадаме приятно нашите малки приятели. Другият хотел, с който си партнираме в Пампорово, е „Финландия“. Подходящ е за зелени и бели училища, тъй като разполага с цели четири различни по капацитет и предназначение зали.

 

 

Позициониран на брега на язовир Александър Стамболийски ни очаква и „Райски кът“ – посока №4.

 

Базата се намира в село Кормянско край Велико Търново и Севлиево. Не случайно мястото е обозначено като райско кътче. Освен целодневната анимация, която е подготвил ADVENTURE TEAM, там малучганите получават възможността да се научат да яздят кон. А заедно с инструкторите на www.DetskiLageri.com ще преминат през интересен тур с моторна лодка по язовира. Вила „Горски кът“ – пета, но не последна дестинация. По-скоро – връхна точка през новия сезон. Неслучайно я разкриваме накрая. Тази година там бе открит обновеният екстремен атракцион “Въжена градина”. Анимацията включва общо 11 площадки, всяка от които на височина между 2 метра и 6 метра. Въпреки това, тя е подходяща и за малки, и за големи приключенци, търсещи нестандартни преживявания и готови да повишат адреналина си до максимална степен. Звучи наистина екстремно, нали?!

 

Не забравяйте, че безопасността в детските лагери с ADVENTURE TEAM е приоритет. Мерките за сигурността на децата са на изключително високо ниво. А екипът на www.DetskiLageri.com се състои само от квалифицирани и отлично обучени инструктори, които реагират адекватно и професионално във всяка ситуация.

Комплекс "Аква Лайф"

Аква лайф – Кранево

Комплекс "Мидия Гранд Резорт"

Мидия Гранд Резорт

Комплекс "Камелия"

Камелия

Комплекс "Финландия"

hotel Finlandia - Pamporovo

Вила за гости "Рая"

Райски кът

Вила Вила Горски кът

www.DetskiLageri.com455

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :