морски дюни

Детски лагер на море

За лагера

Комплекс Морски Дюни се намира в село Шкорпиловци. Разположен е  на самия бряг на морето. Разполага с 24 ч. видеонаблюдение, детски ресторант/ само за децата и ръководителите на групите/ , басейни, лятно кино, професионална сцена с осветление и озвучаване и други.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Децата се настаняват в двустайни и тристайни апартаменти.

 

Пакетът включва още:

  • Ползване на шезлонги и чадъри на басейна
  • Спортни площадки за футбол, плажен волейбол, баскетбол, тенис корт
  • Закрити зали
  • Професионална сцена с осветление и озвучаване
  • Детска дискотека
  • 1 безплатен сейф на рецепция за всяка група
  • Wi – Fi  на детска рецепция и в зоната на басейна
  • Анимационни програми

Четири разово хранене на блок маса- закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря. Един от ресторантите в комплекса е на разположение само на децата. Менюто е много разнообразно и е съобразено с изискванията за детско хранене на Агенцията по храните.

Комплексът разполага с лекар и оборудван медицински център, работещ  24/7. За нуждата на групата сме предвидили автомобил, който на разположение на ръководителите на вашата група.

Всеки участник в лагера е стимулиран да участва в игрите и състезанията. Тук децата могат да се борят за индивидуално представяне, както и за победата на отбора, като основната ни цел е да градим отборен дух и екипна работа.

МАЛЪК ПОДАРЪК

По време на приключенията ще снимаме децата Ви , за да можем на края, преди да си заминат от лагера, да им подарим дискове със собствените им преживявания

ОТБОРНА ИГРА

Участието Ви в игрите не е задължително, но всеки, който участва носи точки на отбота, а отборът който събере най-много точки получава купата на лагера!

ПЛАЖ

Заграден терен на плажа ще се ползва само от децата на лагера. Аниматорите ще се погрижат да няма скука и ще се радваме на добро настоение. А вие още ли се чудите дали да се запишете ?!

АНИМАЦИОННА ПРОГРАМА

Анимационната програма е разделена в няколко различни направления, игри и задачи – игри с физическо натоварване, логически игри, игри, които тестват куража – с повече адреналин и много други.

КЪДЕ СЕ НАМИРА?

За записване - 0896 742 444

ДЕТСКИ ЛАГЕР

Комплекс Морски Дюни , първа линия на морския бряг.

МОРСКИ ЛАГЕР

Лагерът се намира на крайбрежието на Черно море

НАСТАНЯВАНЕ

В двустайни и тристайни апартаменти.

ГАЛЕРИЯ

морски дюни
морски дюни
морски дюни
морски дюни
морски дюни
морски дюни

За записване - 0896 742 444

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :