Малчугани споделят какво научиха от инструкторите това лято

Разказват деца, изживели своите летни емоции с ADVENTURE TEAM през 2017 г.

 

Малчугани споделят какво научиха от инструкторите това лято. „С тях не само е по-забавно, но е и по-сигурно. Защото ние не можем да се справим сами.“, казват децата. И обясняват, че инструкторите организират игрите, без които детският лагер нямаше да е толкова интересен. „Мен, първончално, двама приятели ми разказваха дълго за аниматорите. И аз много исках да се запозная с тях. При запознанството ни се оказа, че това което съм чувала, е много повече от самата истина. Те са много яки. Без аниматорите просто нямаше да е толкова уникално преживяването.“, споделя 9-годишната Анита от Стара Загора.

 

Инструкторите от ADVENTURE TEAM се забавляват заедно с децата.

 

„Те не са с нас само за да ни наблюдават. Опитват се да ни научат да сме по-добри един с друг. И успяват! Научихме също, че не е редно да се обиждаме и да говорим на висок тон помежду си. Разбрахме, че трябва да бъдем приятели, да се подкрепяме и винаги да сме единни.“, обяснява с възхищение Лили. Тя е на 10 г. от Пловдив и това лято за първи път бе на лагер с инструкторския приключенски екип. Важните житейски уроци, които малчуганите научават и прилагат по-късно, помагат на децата в израстването им. Те стават по-силни и смело се изправят лице в лице с трудностите по пътя към самосъзнанието си.

 

Инструкторите от www.DetskiLageri.com буквално не оставят лагерниците на мира.

 

„Непрекъснато имахме игри. След това хранене и продължавахме да играем. Почти всяка вечер се провеждаше детска дискотека. Не ни оставяха да скучаем дори за минута. От инструкторите на ADVENTURE TEAM се научихме да се държим добре с приятелите си и да сме солидарни с всички хора. Защото днес някой може да има нужда от мен. Но след време може да се наложи аз да потърся помощ от приятел. Ето защо винаги, когато говорят аниматорите, ние ги слушаме внимателно.“, сподели емоцията си шестокласникът Ростислав от Асеновград. Той добави, че силно впечатление му е направила стриктността на екипа от www.DetskiLageri.com по отношение безопасността на всички. „Много държат на обезопасителните мерки. Инструкторите наблюдават стриктно всяко едно от децата. И непрекъснато повтарят, че не трябва да тичаме покрай басейна или вътре в базата на лагера, както и не е редно да се бием.“, добави 13-годишното момче.

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :