На финала на Сезон'2017: Благодарим ви, приятели!!!

Хиляди детски лица бяха озарени от нестихваща усмивка стотици дни и нощи.

 

Виждайки децата си щастливи, учители и родители знаеха, че това няма да е последната среща на малчуганите с екипа на www.DetskiLageri.com. Всички бяха единодушни в мнението за причината, научила децата да показват обичта и емоциите си открито. А тя е само една – ADVENTURE TEAM. Но това нямаше как да се случи без Вас! Затова искаме да ви кажем на финала на Сезон’2017: Благодарим ви, приятели! Припомняме си, че забавленията стартираха още от ранна пролет. Чак до есента участниците в детските лагери се забавляваха както на морето, така и в планината.

 

Малки и големи се впуснаха в нови непознати приключения.

 

Презаредиха се с огромно количество адреналин, което ще им стигне до следващата среща с инструкторите от www.DetskiLageri.com. Някои от децата се превърнаха в звездите на лагера. Други преодоляха страховете си, докато се забавляваха с екстремните атракциони. Трети се научиха на лидерство и толерантност. А четвърти придобиха смелостта да печелят. Немалък брой нови и вече познати игри предизвикаха лагерниците. В продължение на няколко месеца деца и тийнейджъри откриваха съкровища, катереха високи стени и скали, изграждаха кули.

 

Имитираха статуи, размятаха мокри кърпи, скачаха на въже.

 

Стреляха с лък, разхождаха се с лекота из трудната въжена градина, пояздиха кон. Танцуваха и пееха в детска дискотека под звездите, гледаха образователни филмчета в лятното ни кино и слушаха интересни разкази край огромен лагерен огън. Смело изминаваха дълги разстояния по време на нощните горски походи. И не само това! Ползваха бързината и уменията си да балансират, показваха точност и прецизност. Разбраха защо е важно да играем в тандем. Най-ценното, което малчуганите откриха по време на детския лагер, е огромното скъпоструващо съкровище, наречено „Приятелство“.

 

Накрая децата си тръгваха с очи, насълзени от щастие заради уникалното изживяване.

 

И мъничко тъга от края му. Няма защо да тъгувате, мили деца! Скоро отново ще бъдем заедно. Благодарим ви, приятели! Вие сте нашият стимул, нашето вдъхновение, нашата сила! В края на Сезон’2017 най-искрено отправяме специални благодарности към Вас! Благодарим ви, че със сърце и душа станахте част от нашата история! Благодарим на нашите партньори, на децата, на родителите, на учителите, на директорите и на всички, които ни партнираха през тази година, за да изживеем заедно хиляди незабравими моменти.

 

Спомените, емоциите и усмивките, които създадохме, ще останат запечатани за дълго в сърцата ни.

 

Енергията и огънят, с които ни заредихте, ще пламтят завинаги. Никога няма да забравим и феноменалните танци, които спонтанно създадоха силни приятелства. За още много деца предизвикателствата с екипа на www.DetskiLageri.com продължават с пълна сила през цялата година, но в малко по-различен формат през зимата. Благодарим ви за подкрепата, приятели! Сезон’2017 беше уникален благодарение на Вас! Очакваме с трепет, вълнение и нетърпение следващите приключения с непознати и вече познати лица, за да създадем и запечатаме още безброй екстремни и запомнящи се спомени.

'2017-Благодарим ви, приятели!!! (2)
'2017-Благодарим ви, приятели!!! (10)
'2017-Благодарим ви, приятели!!! (9)
'2017-Благодарим ви, приятели!!! (8)
'2017-Благодарим ви, приятели!!! (6)
'2017-Благодарим ви, приятели!!! (4)
'2017-Благодарим ви, приятели!!! (3)
'2017-Благодарим ви, приятели!!! (7)
'2017-Благодарим ви, приятели!!! (5)

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :