Hello, friends! - Разказ за забавленията на езиковия лагер

„Hi, mom, hi, dad! How are you? The camp was amazing!”

 

Hello, friends! – Разказ за забавленията на езиковия лагер ще Ви представим днес. „Hi, mom, hi, dad! How are you? The camp was amazing! С тези думи ни посрещнаха децата, щом се прибраха от езиковия лагер вкъщи.“ Това споделиха впечатлени родители. Точно 33 малки и големи приключенци поставиха основите в познанията си по английски език с екипа на www.DetskiLageri.com. Само за седмица на първия езиков лагер с ADVENTURE TEAM децата и младежите изживяха невероятното предизвикателство да се запознаят с нови приятели от цяла България. Освен от Асеновград, английски език за седем дни научиха момичета и момчета от София, Стара Загора, Разград и други населени места в страната. Езиковият палгер се проведе в хотел „Камелия“, разположен в курорта Пампорово, сред чудната природа на Родопите.

 

Чистият планински въздух с аромат на борова гора и смола оставиха незабравими спомени у децата.

 

Докато се забавляваха и играеха, те неусетно започнаха да говорят английски език. Разбира се, запазената марка на www.DetskiLageri.com не бе пренебрегвана. Сутрин до 10 ч. малчуганите Закусваха от здравословната закуска на специално подбраното меню в хотела. Веднага след това, те се пренасяха в света на английския начин на живот със своите преподаватели. По няколко часа дневно децата пееха песни и рецитираха стихове. А в края на лагера вече умееха да водят чуждоезиков разговор помежду си. Обучението бе съобразено с възрастта на учениците. Те бяха разделени на групи. Освен теоретически, занятията протичаха и под формата на игри. Този метод не е подбран случайно. Психолози са доказали, че подрастващите усвояват по-лесно, когато учат докато играят и едновременно с това, практикуват наученото. Учениците, участвали в езиковия лагер, развиха умения за говорене, слушане, четене и писане. Чрез едноседмичното обучение се очаква деца да постигнат по-добри резултати в клас.

 

В почивката между часовете по английски език, забавлението на малчуганите не спираше.

 

Инструкторите на ADVENTURE TEAM не ги оставиха да скучаят. Приключенията и предизвикателствата продължаваха край басейна с водни игри, както и на специалното спортно игрище в хотел „Камелия“. Планинският езиков лагер не премина без традиционния огромен лагерен огън. Подредили се в кръг край него, едни си разказваха интересни забавни истории. Други помълчаха и помечтаха, впивайки поглед в издигащия се почти до небето красив огнен жълто-червен пламък. Трети се заслушваха в романтичното пукане на изгарящите дървета. Четвърти, пък, си поговориха на английски език, за да затвърдят знанията от наученото по време на чуждоезиковата седмица в Пампорово.

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :