Бяла снежна приказка се спусна над Вила „Горски кът”

Своята красива перелина разпери над планината Малък Снежко.

 

Снежна приказка се спусна над Вила „Горски кът”! Дървета, храсти, хралупи на животни и поляни се покриха в бяло. Всичко притихна под пухкава нежна покривка. Някои от горските обитатели излязоха, за да се порадват на свежата постеля и красотата на природата. Други се скриха, сгушвайки се на топло в своите убежища. Сред насладата от снежно-бели нюанси се впусна и Вила „Горски кът”. Потънала в тайнственост и изумрудени багри, тя очаква нетърпеливо първите си гости.

 

Нежно с „Горски кът” се сливат изрисуваните, като в детска рисунка, снежинки.

 

Те, погалени от мекия полъх на планинския ветрец, се разтапят кротко от гальовния поглед на слънцето. В студени снежни виелици Вила „Горски кът” приютява в прегръдката си малки и големи. Там нощуват обичайни и по-странни жители на родопската гора. Точно те запалват в началото на всяка година искрата на огъня, който пламти целогодишно. Защото малките приятели на ADVENTURE TEAM ще пристигнат съвсем скоро. И ще се впуснат в щури игри.

 

Детският лагер отново ще изпълни с глъчка планината около Вила „Горски кът”.

 

Съвсем скоро бялата снежна покривка ще отстъпи пред усмивките и веселото настроение на гостите. Зелените поляни отново ще разпилеят своя аромат. А 3G Люлката, Въжената градина, Алпийският тролей, Катерачната стена и още куп екстремни, състезателни, развлекателни, образователни и арт изживявания са вече подготвени за новия сезон на приключения и предизвикателства с екипа на www.DetskiLageri.com.

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :