С детско изпълнение на „Де е България” стартира новият сезон

В един глас, патриотичната песен пяха близо 50 деца.

 

С детско изпълнение на „Де е България” стартира новият сезон от забавления с ADVENTURE TEAM. В автобуса, докато пътуваха от Пловдив към София, пеейки с патриотичен тон и усмивка на лицето, учениците от пловдивското училище „Васил Петлешков” доказаха на своите преподаватели, че те могат да се гордеят с тях. Показаха не само българския си дух, но и музикалния си талант. Така, с невероятен старт и с думичките „питат ли ме де е зората”, изпълнени от сърце, се постави начало на новия сезон от приключения с екипа на www.DetskiLageri.com. В този ден децата посетиха „Музейко” в град София.

 

Учениците прекараха часове сред музейното изследователско изкуство.

 

Пред учениците бяха поставени интересни и нестандартни задачи, с които те се справиха блестящо. Проведено им бе и специално обучение. Малчуганите се включиха в тематичния ден с научна работилница, която ги запозна с обекти от космическото пространство. За кратко децата се превърнаха в звездни детективи. За да открият „скрито” небесно съзвездие учениците трябваше да извършат редица дейности. И тогава – изключително бързо се активира детското детективско мислене. Една от задачите бе да сглобяват парчетата от пъзел, оформен в кръг и приличащ на небесния свод.

 

Всяко от децата получи картонче с изобразено истинско съзвездие.

 

То бе разделено в точки. Задачата на малките детективи бе да свържат всяка от звездите, за да „открият” реалното съзвездие на своите картончета. Приключението в „Музейко” продължи с въплъщаване в ролята на професията „миньор”. Интересно съоръжение прикова вниманието на децата, които трябваше да „добиват” различни видове „камъни” и „минерали”. Разходката из необятната вселена на софийския научен център продължи няколко часа. Накрая, сладко уморени и обогатени със знания и умения учениците от ОУ „Васил Петлешков” отпътуваха по пътя обратно към дома.

 

Но забавлението и веселието, заедно с инструкторите от екипа на www.DetskiLageri.com и с ръководителите на малките приключенци, не престанаха дори в автобуса, та чак до пристигането на децата в родния Пловдив.

С детско изпълнение на „Де е България” стартира новият сезон
С детско изпълнение на „Де е България” стартира новият сезон
С детско изпълнение на „Де е България” стартира новият сезон
С детско изпълнение на „Де е България” стартира новият сезон

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :