Предизвикателството на неизминатите пътища в детските очи (2)

Предизвикателството на неизминатите пътища в детските очи

Предизвикателство може да се окаже всяка една наша стъпка по пътя на живота.

 

Изминавайки ден след ден, час след час, минута след минута, ние следваме целите си. Преследваме мечтите си. Стремим се с всички сили да постигнем желания резултат. И е без значение дали сме пораснали, или сме още деца. Ето защо днес ще си говорим за предизвикателството на неизминатите пътища в детските очи и за силата, която помага на подрастващите да успеят. Повод за днешната тема е 1-ви Юни – Международният ден на детето.

 

Неизвестното е пред нас и ние сме тези, които трябва да го открием.

 

То ни очаква и ни предизвиква. Страхът от непознатото у децата понякога пречи те да се развиват. А как да им помогнем да го преодолеят? Тук важна роля играят родителите. Те са хората, които трябва да внимават да не внушават страх у малчуганите си, а напротив – редно е да ги насърчават да опитват нови и различни емоции. Помощници на майки, татковци и дори на преподаватели в тази трудна задача са инструкторите от екипа на www.DetskiLageri.com. Те помагат на децата да направят първи стъпки в битката срещу себе си.

 

ADVENTURE TEAM насърчава малките приключенци и пробужда у тях чувство на смелост.

 

Често думата „предизвикателство“ се тълкува, като отрицателна величина. Но ако сме готови да предизвикаме съдбата си и себе си, със сигурност ще успеем. Предизвикателството на неизминатите пътища точно в детските очи е именно провокация към децата да се впуснат в непознатото и да научат какво предстои. Това е една от задачите, пред които се изправя екипът на www.DetskiLageri.com и успява, благодарение на уникалните игри и забавления, които предлага на малчуганите. А дали нашите малки приятели ще я приемат, е въпрос на личен избор и мотивация.

 

Винаги първата крачка е най-трудна, но веднъж прекрачили, нямаме време за поглед назад.

 

„Да го направя или не, ще се справя ли!“, питат често себе си децата, когато им предстои нещо ново и непознато. Неосъзнато предизвикват съзнанието си. А понякога разсъждават и преосмислят дълго решението си. Или не чак толкова! И се втурват нетърпеливо, влагайки всички средства и сили, с които разполагат. Други тръгват бавно, постепенно и плахо, а после бързат да изминат неизминатото. Така малчуганите очертават контурите на своето „пътешествие”.

 

Децата ежедневно са изправени пред избор – най-трудната частица от пътя, водещ към желаната цел.

 

Не само подрастващите, а понякога и вече порасналите се отказват, още преди да са потеглили. Само най-силните сред всички, тръгнали към неизвестното, успяват да се справят с предизвикателството и да достигнат целта. Ето на това екипът ни възпитава нашите деца – да бъдат силни и да не се отказват по пътя към върха. За онези, които не могат да се изправят срещу страха си от неизминатите пътища, те остават такива. И никога не разбират какво има зад неотворените врати. А изминавайки всеки пореден път, съдбата ни изправя пред следващия.

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :