Незабравимо зимно детско приключение с ADVENTURE TEAM

Зимни приключения.

 

Незабравимо зимно детско приключение с ADVENTURE TEAM вече тропа на портите. Съвсем близо е. Можем да го чуем и дори да го усетим. Виждате ли го? Ето го! Да, това е зимен лагер с любимите инструктори. Ваканции през зимата са перфектното време за щури снежни предизвикателства. Точно затова, най-подходящото преживяване за детето е да го изпратите на лагер. Защо? Какви са предимствата на ученическите зимни лагери?

 

Щури игри.

 

Освен, че прекарват време със съучениците си, децата са сред природа и свеж въздух, далеч от технологиите и еднообразието. Всички знаем колко забавно е детството, когато е изпълнено с игри и приключения навън, особено когато е натрупал пухкав сняг. Лагерите с ADVENTURE TEAM предлагат точно такива приключения, които включват много предизвикателства. А природните условия ги правят още по-интересни и забавни.

 

Полезни навици.

 

Освен в игри, времето и вниманието на подрастващите са съсредоточени и върху развиването на нови умения. Всеки един от екипа на DetskiLageri.com се старае да вдъхновява и да учи малчуганите да бъдат себе си. Това е една прекрасна причина да се отърсите, ако имате притеснение и колебание дали да изпратите, или не детето си в планината през зимата.

 

Опитни инструктори.

 

Инструкторите от ADVENTURE TEAM вече са натрупали достатъчно опитност и обръщат внимание индивидуално на всяко дете, контролирайки неусетно съответната ситуация. „Може да бъдете спокойни, че детето ви е в добри ръце”, категорични са от DetskiLageri.com. Екипът се състои главно от млади хора, които са достатъчно обучени да превърнат лагера на детето в незабравима зимна приказка.

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :