Halloween c ADVENTURE TEAM

Лакомство или пакост :-)

Halloween c ADVENTURE TEAM!

 

Ходещи скелети и кости, получовеци и странни същества бродеха из тъмнината. Само приглушено блещукане от тънка струя светлина на яко страшни тиквени фенери пронизваше мрака в Севлиево. За една нощ „Райски кът“ бе забравил истинското си „Аз“, но не го бе изгубил. Малките приятели на ADVENTURE TEAM от групата на Нели Петрова и Катя Георгиева от Хасково се превърнаха в страховити чудовища, феи и чудати магьосници. Интересното в нашата приказка е, че всички те – и „добри“, и „лоши“ – заедно празнуваха Halloween. На следващата сутрин, незнайно как, красиви принцеси и страховити вампири отново бяха се превърнали в човеци.

 

Хайде сега се усмихнете – това не е филм на ужасите! Картинката, която изрисувахме току що, е принудена реалност – дело е на творческите умения и въображението на малчуганите, избрали да се забавляват с екипа на detskilageri.com в нощта на Halloween. Може би, знаете – празникът „Вси Светии“ e маскарад, който се провежда в нощта на 31-ви октомври срещу 1-ви ноември. Той се чества предимно в англоезичните страни, сред които Великобритания, Ирландия и САЩ. Halloween е почитан още от времето на древните келти. Те са вярвали, че през нощта срещу 1-ви ноември се отваря врата между световете на мъртвите и живите. Затова от 1930 г. децата се обличат в страшни костюми, имитират призраци и носят тиквени фенери. Обикалят съседите си и искат бонбони и сладки. Предупреждават ги, че ако не получат лакомства, ще им „изиграят номер“. Така, в духа на Halloween бяха породени безброй детски усмивки и свежо настроение. Веселието бе предизвикано още от момента, в който бяха сътворени „извънземни“ идеи за маски и костюми. Емоцията и вълнението в празника продължи и с поставянето на грима. Той бе изработен от изкусните, сръчни ръце и творческото сърце на Петя Тричкова от Салон за красота „Венера“ в Асеновград. Тазгодишното празнуване на Halloween в севлиевския „Райски кът“ постави още едно ново начало в приключенията с detskilageri.com.

 

ADVENTURE TEAM

реши:

Празникът ще се превърне в традиция и ще бъде празнуван на различно място всяка година.

Single Event Page

This is a single event page with sample content. This layout is suitable for most websites and types of business like gym, kindergarten, health or law related. Event hours component at the bottom of this page shows all instances of this single event. Build-in sidebar widgets shows upcoming events in the selected categories.

Free Aftersales Support

We offer 100% free after sales support. Once you purchase you can use our Support Forum backed by professionals who are available to help our customers.

Visit Support Forum

Customization Services

We provide WordPress customization services some of which are:

  • Theme install and set-up
  • Responsive development
  • Custom page templates
  • Custom plugin development
  • Custom theme and icons design

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :