Детски тиймбилдинг заменя морето с планина

Цитат от  http://nessebarmedia.com

 

ЕХО ОТ ЛЯТОТО

 

Тридесет деца от СОУ “Любен Каравелов”- Несебър, ученици във втори и трети клас и техните учители Наталия Антонова и Пенка Ганчева доказаха, че тиймбилдингът е процес, в който се гради екип

Несебърски ученици и техни учители смениха морето с планината в организиран  тиймбилдинг

Несебър,ученици във втори и трети клас и техните учители Наталия Антонова и Пенка Ганчева доказаха,че тиймбилдингът е процес,в който се гради екип и децата придобиват изключително ценни за възрастта си навици и умения.

През лятото несебърските ученици смениха морето с вила „Горски кът” в Родопите.По време на 7-дневния престой децата бяха постоянно ангажирани с игри и забавления под ръководството на Георги Деведжиев-мениджър на вилата.Скално катерене, Алпийски тролей, пейнтбол, ориентиране в природата, скаутска вечер, лагерен огън, вечер на талантите са само част от проявите, целящи да подпомогнат умственото, психическото и емоционалното развитие на малчуганите.

След отриването на новата учебна година  Георги Деведжиев посети несебърското училище и бе възторжено посрещнат в класната стая от участниците в летния тиймбилдинг. Много спомени, смях, закачки и обещания за нови срещи през следващото лято белязаха необичайната визита.

Натрупаните положителни емоции, комуникационните умения и работата в екип ще допринесат за още по-добри резултати в учебно-възпитателния процес през новата учебна година.

Мара МОМЧИЛОВА

*Процес на изграждане на колективни ценности

www.DetskiLageri.com
www.DetskiLageri.com

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :