Част от ADVENTURE TEAM – гости на СОУ “В. Левски” – Хасково

Днес екипът на www.detskilageri.com или познат още като ADVENTURE TEAM се отзова на поканата на ръководството на училище Васил Левски в град Хасково, да презентира своята дейност пред деца от начален и прогимназиален курс.

 

Атмосферата във физкултурния салон беше силно нажежена от конкуренцията в игрите на децата от начален курс. В първата част от презентацията мъниците показаха истински хъс за победа в игрите “Напитки” и “Вълшебното килимче”.

Истински фурор настъпи, когато по-големите им съученици започнаха съревнованието, като в игрите взеха участие пилотни отбори от различни класове с по равен брой момичета и момчета. Тяхната задача беше малко по-сложна, защото за кратото време, което имаха трябваше да изградят отборни взаимоотнония в отборен дух.

 

Децата имаха възможност да се запознаят с няколко игри от новата програма на детските лагери организирани от компанията, но разбира се на-силните предложения остават да изпробватпо време на летния отдих в планината или на море

 

Откриването направи Георги Деведжиев, заедно със своите колеги Нана Стоянова, Петър Стоянов и новият им колега от Стара Загора – Георги Златков

Category: Новини

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :