С www.detskilageri.com всички сме приятели, независимо от кой отбор играем

Приоритет на нашите игри е : Всяко дете да намери своята игра в която е добро !

Всички сме приятели, независимо от кой отбор играем. Така започнаха разказа си приключенците, изживели предизвикателството на екстремните игри и атракциони във Вила „Горски кът“. Връщайки се от емоционалния уикенд с екипа на www.DetskiLageri.com, децата от ОУ „Петко Каравелов“ в Асеновград ни разказват без да си поемат дъх. Споделят незабравими спомени и мисли. 12-годишната Валентина ни обяснява колко важно е, за да стане победител един отбор всички съотборници да играят единно и в екип. За да спечели колкото може повече точки, всеки играч трябва да мисли за играта, да бъде концентриран и смел. Но най-сигурното за достигане на желаната победа си остава забавлението, категорично заяви Валя.

 

Други приключенци, осмелили се да изживеят екстремното преживяване от 3G люлката, разказаха за уникалната гледка, която се разкрива на десетки метри височина над земята. „Когато се изкачваш нагоре е малко страшничко, но после, когато се пуснеш, става яко. Доста време, след като слязох на земята се вълнувах и цялото ми тяло трепереше. Но, да, определено бих изживяла удоволствието отново и отново.“, споделя Гергана. Ива, пък, казва че когато се е качила на 3G люлката не е посмяла да отправи поглед надолу. Спускайки се, обаче и крещейки с пълен глас, си мислела, че вече е преодоляла страха и иска да повтори изживяването. Катерачаната стена на Вила „Горски кът“ бе следващото предизвикателство, пред което ADVENTURE TEAM изправи децата от двата отбора на асеновградското училище. Някои успяха да достигнат до върха. Докоснаха се до трикольора на България, а постижението им, не само донесе голям брой точки на тима, но и беше запечатано на снимка. Други достигнаха до средата на Катерачаната стена, а трети решиха да не се пробват в това предизвикателство.

 

Емоциите в играта Пейнтбол през този уикенд бяха най-запомнящи се за Стефи. Тя разказа, че най-вълнуващо за нея е било самото състезание, нестандартната екипировка и стрелбата със специалните оръжия. Стефи разясни, че Пейнтбол-ът носи точки, само тогава когато отборът играе по правилата на предварително изградената стратегия и всеки от играчите е загрижен за съотборниците си. Подредени в колона по един и хванати за ръка, децата усетиха пеперудите в стомаха и шумът на есенните листа под краката си в последната игра. На финала на екзотичния уикенд, в нея участваха и двата отбора, но този път обединени в един. Малките приключенци пътешестваха със затворени очи из дебрите на гората във високопланинското кътче, водени и насочвани от своите любими инструктори от www.DetskiLageri.com. „Беше малко страшно, но много интересно и загадъчно.“, разказват адвенчърчетата в края на приключението. А от финала на нашия разговор разбрахме едно:

 

Малчуганите от Асеновград бяха категорични, че лагерът, макар и 2-дневен, ги научи на сплотяване, дисциплина, отборна игра и спазване на добрите взаимоотношенията помежду им.

ЗА НАС

ADVENTURE TEAM е екип от амбициозни млади хора мъже и жени, с професионални умения, на които може да се доверите за всичко.

        

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

пл. “Акд. Н.Хайтов” 6

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :