Въпросите, които родители задават често към екипа на DetskiLageri.com

Често родители се обръщат към екипа на DetskiLageri.com с различни въпроси.

 

Понякога майките и татковците търсят отговори за сигурността на своите рожби, друг път питат какво трябва да носи детето в багажа си. А друг път се интересуват от опита на инструкторите от ADVENTURE TEAM, които ще се занимават с децата, от мястото, храната и условията за настаняване. Това са част от въпросите, които родители задават често към екипа на DetskiLageri.com. Съвсем естествено е майките и татковците, изпратили децата си на лагер далеч или по-близо до дома, да се интересуват. Ето защо ние от екипа на DetskiLageri.com решихме да съберем на едно място по-често задаваните питания и да обобщим отговорите по тях.

 

Багажът.

 

Какво трябва да носи детето по време на лагеруването си? Това е един от основните въпроси и доста задавани въпроси. Облеклото и обувките, носени навън по време на дейностите, неизбежно ще се изцапат. Така че няма нужда малчуганите да посещават лагера с най-новите си тоалети. Препоръчваме Ви няколко дни преди заминаването да изготвите примерен списък с необходимите за детето Ви вещи. Така, след края на лагера то само ще може да провери дали всичко донесено е върнато обратно в сака. Важно е да отбележим, че е добре родителите да не позволяват детето да носи у себе си опасни предмети, като ножове, запалки.

 

Безопасността.

 

Следващата и немаловажна често засягана тема, разбира се, е сигурността. Безопасността на децата е от първостепенно значение за екипа на DetskiLageri.com. Всички обекти, в които настаняваме нашите малки приятели, разполагат с видеонаблюдение. Стараем се да поддържаме най-високите стандарти за безопасност при изпълнението на всички активности от анимационната програма и извън нея.

 

Опитът на инструкторите.

 

Родители ни питат какъв е опитът на екипа от инструктори, които работят с децата. С всяка изминала година ADVENTURE TEAM все повече се специализира в дейността си – те забавляват и едновременно с това, се грижат за малчуганите. Отдават цялата си любов и енергия и са изключително всеотдайни в отношенията си с децата. Подхождат с внимание към всеки възникнал казус. Всеки от инструкторите притежава умението да поема отговорност. Екипът на DetskiLageri.com е на разположение на лагерниците през цялото време на лагера.

 

Условията, храната и стаите.

 

Местата за настаняване също представляват интерес за родителите. Децата се настаняват, като момичетата и момчетата нощуват в отделни помещения с по две, три или четири легла, или апартаменти. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, топла вода и съвременно обзавеждане. А колкото до заниманията – игрите са адаптирани според различните възрасти на участниците в лагера. С удоволствие насърчаваме участието в спортните и други дейности и на деца и младежи със специални потребности. Храненето по време на лагера е съобразено с държавните стандарти и изисквания и се контролира от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ). Менюто варира в зависимост от сезона и винаги се стараем да е разнообразно.

Въпросите, които родители задават често към екипа на DetskiLageri.com (3)
Въпросите, които родители задават често към екипа на DetskiLageri.com (4)
Въпросите, които родители задават често към екипа на DetskiLageri.com

ЗА НАС

ADVENTURE TEAM е екип от амбициозни млади хора мъже и жени, с професионални умения, на които може да се доверите за всичко.

        

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

пл. “Акд. Н.Хайтов” 6

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :