За първи път – тренировъчен уикенд в планината край Асеновград

Първият по рода си „Fit weekend с Косара” – сред уникалните зеленина и аромат на Родопите.

 

За първи път – тренировъчен уикенд в планината край Асеновград. Тридневният здравословен курс с различни видове тренировки ще се състои в луксозния и в същото време уютен хотел „Камелия”. Той е разположен някъде из дивата природа на Курортен комплекс Пампорово, намиращ се само на около час път от Асеновград. Инициатори и реализатори на идеята са инструкторите от ДФ „Косара”, а съдействието по организацията е предоставено от екипа на „Гец 2 Груп” ЕООД – www.DetskiLageri.com.

 

„Идеята на мероприятието е да избягаме от ежедневието.”

 

Това споделят Дарена и Севи – инструкторите, които ще водят часовете на Пампорово. Двете момичета допълват: „Нека да съчетаем полезното с приятното. А защо не след тренировка да релаксираме чрез СПА процедури. Да отпуснем тялото и съзнанието в топъл минерален басейн.”. Целта е да се стимулират все повече мъже и жени да спортуват и да обикнат здравословния начин на живот, като им се покаже колко приятни и разнообразни могат да бъдат тренировките.

 

В първия „Fit weekend” в четиризвездния хотел „Камелия” може да се включи всеки.

 

Възрастово ограничение няма. До момента желание да участват са заявили дами на възраст между 24 г. и 40 г. Разбира се, към мероприятието ще се присъедини и Виолета Стамболийска – създателят на ДФ „Косара” и почетен гражданин на Асеновград. Програмата на тренировъчния уикенд започва в петъчния следобед, на 23.03.18 г. Тогава ще бъде проведена една тренировка в специално пригодена за целта зала с оборудване. След това, участниците ще имат свободно време за СПА и съответно – вечеря.

 

В събота сутринта, малко след здравословната закуска, отново ще се проведе тренировка.

 

Ако времето позволява, спортистите може дори да потренират навън, за да усетят чистия планински въздух. Програмата ще продължи с разходка сред природата, обяд, свободно време и следобедна тренировка. В края на втория ден е планиран релакс в СПА центъра на хотела и вечеря. Неделната утрин на 25.03.18 г. ще започне отново със здравословно хранене и последна тренировка за уикенда. Цената на късното записване /след 05.03.18 г./ е 210 лева на човек. Пакетът включва: 2 нощувки; 2 закуски; 2 вечери; 1 обяд; 4 тренировки с инструкторите Дарена и Севи.

 

Промоционалната оферта при ранно записване /до 05.03.18 г./ е в размер на 180 лева на човек.

ЗА НАС

ADVENTURE TEAM е екип от амбициозни млади хора мъже и жени, с професионални умения, на които може да се доверите за всичко.

        

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

пл. “Акд. Н.Хайтов” 6

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :