Нашите детски лагери

Какво начуават децата по време на детски лагер с ADVENTURE TEAM

На какво се научават децата, включили се морско или планинско приключение с ADVENTURE TEAM? Този въпрос, разбираемо, си задават немалко родители. Наред с традиционния отговор, че младите приключенци изграждат в себе си личността, пред нас се разкрива и нелеката задача и удоволствието от възможността да им предоставим незабравими емоции, които на по-късен етап децата да осмислят. Да оценят и отсеят положителните моменти от трудностите. Наше задължение е да им предоставим силно и дълго жадувана ваканция, изпъстрена със запомнящи се ситуации и преживявания.

Денят в детския лагер на планина или море преминава в предварително определен график и правила. Всички малки приключенци спазват часовете за събуждане и лягане, за хранене, за игри и състезания. Децата се научават на точност в изпълнение на задачите си и на коректност в отношенията към хората около себе си. Придобиват навици на поведение, които по-късно прилагат у дома. Съзнателно или не. Стават по-смели и уверени. Запознават се по запомнящ се начин със значението и смисъла на израза „помощ от и за приятел“. Дисциплина и наличие на добро настроение са две от основните задължения, с които малчуганите трябва да се съобразяват. Всичко това, гарнирано с безкрайно веселие, забавление, позитивизъм и множество смешни ситуации, провокира  малките приключенци да изразяват вътрешните си усещания, без притеснение.

По време на различните анимации /екстремна, състезателна, развлекателна, образователна и арт/ децата развиват креативността и въображението си. Ежедневните предизвикателства, пред които се изправят децата, изтощават запаса им от физическа и емоционална енергия. А по-късно го набавят, благодарение на споменатия вече дневен режим.

Но все пак да не забравяме, че усмивките на децата са една от най-важните цели, към които се стреми екипът на www.detskilageri.com, предоставяйки на малчуганите планински или морски летен лагер. Защото приключенското детство е това, което никой никога няма да забрави.

“ГЕЦ 2 ГРУП” ЕООД

бул. България 84, офис 7

4230 Асеновград

+359 896 742 444

Направете запитване, свържете се с нас :